reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Aga sen jestem 6-7 tydzien. Lekaz kazał zapisać sie na usg i wtedy zobaczymy. Wydaje mi sie ze przy padaniu coś sie zmieniło.
Lekarz ogólnie miły zapytał nawet o operacje co żaden inny nie zapytał. Poczekam do soboty tyle ze wtedy P przy mnie nie bedzie bo wyjeżdża :(

reklama
Chciałam dołączyć do Waszego grona. Od jakiegoś czasu Was podczytuje :) Mam na imie Edyta mam jeszcze ;) 28 lat.Mam juz 2,5 letniego synka. Wczoraj u lekarza zobaczyłam dwa pecherzyki,jednak jeden jest mniejszy i nie wiadomo jak to bedzie. Choć ja wiem ze bedzie dobrze :) ostatnio cały czas z mężem rozmawiałam o blizniakach. 04.03 mam kolejna wizytę,juz nie moge sie jej doczekać,bardzo sie boje ze jednak moze byc cos nie tak.
Termin mam z OM na 19.10
Jak narazie jestem strasznie senna i mniewam czasami mdłości,no i oczywiscie tkliwosc piersi jest bardzo duza.

Ostatnia edycja:
Nie wiem ile mial pecherzyk bo nie mowil.Poczekam spokojnie do kolejnej wizyty.Cos mi sie wydaje ze faktycznie ta ciaza jest mlodsza nieco.

hej:)

nie czytałam postów przez prawie dwa tygodnie a Wy rozpisałyście sie że hej:)
mam nadzieje że nadrobię jakoś:-)

ja stwierdziłam jednak że drugą ciążę poprowadzę w przychodni na NFZ i nie będę lekarzowi ładować kasy do kieszeni i chyba dobrze zrobiłam bo po ostatniej wizycie mam niesmak hmm:tak: jakoś tak czułam się zbyta..
byłam za to w przychodni i jakoś tak inaczej, a pacjentki gościa chwalą także zobaczymy, USG będzie 4.03 więc nie mogę się doczekać a tymczasem masę badań z krwi i moczu,

dziewczyny pijecie kawkę?? ponoć słabą można ja piję ale czasem się zdarzy że jeszcze mnie odepchnie od niej choć mdłości już prawie minęły :tak:
czaję się teraz aby zafarbować włosy kupiłam nawet farbę bez amoniaku i ciągle sie zastanawiam :sorry2:

aaaaa no i mam termin na 01.10 wiec czekamy :-) Maćka przenosiłam tydzień zobaczymy jak będzie tym razem:-)

Czesc Padziernikowki ;)

Witam wszystkie nowe mamy :)

U mnie hustawka emocjonalna, hormony szaleja, nie spie po nocach rozmyslajac co co bedzie ;) Dzisiaj zapisalam sie na ugs prywatne, na za tydzien w Niedziele czyli 2 Marca, mam nadzieje, ze zobacze wtedy pikajace serduszko :tak:

Bobomama teraz i ja sie zastanawiam czy nie za wczesnie to spotkanie z ginem mam. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze &&&

Aga sen super, ze samopoczucie juz lepsze, oby juz tak zostalo && co za pieska masz? Moj tez tak potrafi pociagnac, ze prawie rami wyrywa :-D My mamy suczke staffporshire bullteriera, szczeniak jeszcze ;)

Annaam a podal jakis powod dla ktorego Cie nie badal??

Lece popracowac, bo jak narazie przez ostatnie 30 minut po necie latam ;)

Aniulka - -farbuj wlosy smialo ! ja farbowalam jakos na poczatku maja a w czerwcu rodzilam ;-)

widzialm , ze sporo z nas jest z tego samego rocznika - -fajnie :tak:

Ach nie dodalam ze u mnie termin z OM wypada na 21.10 :tak: ale pewnie pierwsze usg to naprostuje, choc do niego jeszcze tyle tygodni ! zazdroszcze Wam troszke, ze macie mozliwosc sledzenia rozowju szybciej

Emilia - -jesli moge spytas skad jestes ???

Tymsonik zasnal lece jesc obiad

reklama
PUK PUK. Czy jest jeszcze miejsce?
Hej dziewczyny. Jestem Kasia, mam 30 lat, rocznik '84. Obecnie mieszkam w Holandii ale już niedługo wracamy do Polski (przyszły tydzień). 30 stycznia test pozytywny w 29 dniu cyklu, a dziś byłam na pierwszej wizycie u położnej. Jest moja dzidzia. Termin według badania na 10-10 ale jeszcze może się zmienić choć Hanneke (imię mojej położnej) stwierdziła że wszystko jest bardzo dobrze, wymiary, serduszko bije itp. Następna wizyta w Polsce a tu (Rotterdam-Holandia) mam termin na 17 marca.
Od samego wejścia beczałam ale śmiała się że rozumie... w tamtym roku serduszko mojego Aniołka przestało bić i miałam zabieg w szpitalu. Wypytała o wszystko, zrobiła badanie. Ja najpierw nie patrzyłam, tylko płakałam. Dopiero jak mi pogratulowała i powiedziała że jest, serduszko bije otworzyłam oczy i wszystko mi pokazała, wytłumaczyła.
Trzymam za nas wszystkie kciuki!!! Cieplutko pozdrawiam!!!

Do góry