reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dziewczyny, pytanie z innej paki...czy któraś używała ciuchów ciążowych z Bonprix? Ciekawa jestem czy warto u nich coś zamawiać...

reklama
U mnie lekarz znowu nie zrobił usg zapisałam sir na sobote. Przy badaniu nie miał za wesołej miny mam dosyć

Ja mam tak samo -też byłam w 7 tygodniu i nic nie było widać... kolejna wizyta 25 i mam nadzieję, że się coś pokaże...

Mnie lekarz NFZ odmówił USG, gdy według mnie sytuacja tego wymagała (plamienia, a wcześniej przecież miałam 2 poronienia na podobnym etapie). Ale jak kiedyś przed ciążą byłam u niego prywatnie tylko z wynikami badań, to już wtedy chciał mnie naciągnąć na USG (mimo że półtora miesiąca wcześniej robił i było ok).

mi się od razu ciśnienie podnosi jak słyszę, że lekarz mimo tego że ciąża tego wymaga nie zrobi USG :/ w poprzedniej ciąży zaczęły mi się plamienia pojechałam PRYWATNIE do mojego lekarza i on mnie tylko zbadał- mówiąc jak się utrzyma to będzie dobrze jak nie to nie, podał mi duphaston 3 razy dziennie i no spe- następnego dnia pojechałam na IP i już było po wszystkim- więc jestem bardzo zrażona- teraz zmieniłam doktorkę i od razu jej powiedziałam , że zapisuję się na USG - już trochę do niej chodzę a kobieta jest w porządku mam nadzieję, że w piątek nie zmienię o niej zdania

Annam , Bobomama- głowa do góry będzie dobrze dziewczyny:)

Cyntia mi właśnie zdarzało się mieć migrenę z mdłościami, światłowstrętem i ogólnym osłabieniem organizmu. Najczęściej pojawiała się po jakimś ciężkim dniu w pracy, czy jakiejś podróży. Mam nadzieję, że teraz kiedy jestem w domu obejdzie się bez takich akcji.

Dzięki za rady z piciem wody.

Annam nie patrz absolutnie na minę lekarza podczas badania. Może miał "gorszy dzień" albo jest zwyczajnym gburem i nie ma w zwyczaju być miłym dla swoich pacjentek. Niestety ale tacy też istnieją :-(

Annam ja sobie swojego lekarza bardzo chwalę, ale na razie jestem z nim tylko w tel. kontakcie. Co 3 dni jeżdżę na betę (jutro 3) i ppatrzę czy ładnie przyrasta... Będzie dobrze kochana;*

reklama
Dziewczyny, listę październikówek uzupełnię wieczorem, bo teraz mam trochę zamieszania. Jeśli któraś z was ma ochotę się dopisać, to czekam na info na priv. Nie ukrywam, że to dla mnie ułatwienie dopisać hurtem, a nie tak po jednej ;-)

Do góry