reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Bombelku dziekuje :tak: jak juz bede miala komplecik foteczek z USG to planuje zrobic sobie z nich pamiatke uloze z nich serduszko i oprawie w antyrame.Po ciazy z Corcia mam 11 fotek to podobno bede za kazdym razem dostawac to tez sporo sie ich uzbiera.kolejna wizyta dopiero 17 marca:-( nie wiem jak wytrzymam tyle czasu:-D

A na kiedy masz termin? Ja na 10.10;-) kurde ale nas tu sporo na pazdziernik.Bedzie bardzo owocny miesiac:tak:Mialas juz USG?

hej dziewczyny

te bóle brzucha to chyba normalne w pierwszym trymestrze. Ja też takie miewiam jak na miesiączkę... szczególnie wieczorem albo jak za długo sprzątam ;)

Co do opryszczki to wydaje mi się że można zastosować plastry compeed.. ale najlepiej zapytać w aptece...

Do mamusiek, które niedawno urodziły i znów są w ciąży - kochane naprawdę was podziwiam :) super macie maluszek za maluszkiem :)

Jak u was z piciem wody? Ja nie znoszę wody niegazowanej bleehhh. Ale nie chcę się odwodnić... Więc dziś postawiłam butlę z wodą na stole i tak na nią patrzę z niechecią :eek:

aga_sen te bole podobno sa normalne bo ja wczoraj mojej mowilam ze czasem mnie pobolewa jak dlugo i duzo sprzatam czy za dlugo pospaceruje to mowila zebym sie nie przejmowala bo to normalne po prostu trzeba odpoczac i troche bardziej wrzucic na luz;-)
Poopowiadala co mam jesc jakie badania bedziemy robic cene USG 3 i 4 D ( myslalam ze bedzie sporo wiecej kosztowac) a cieszyla sie jakby conajmniej sama dowiedziala sie ze jest w dlugo wyczekiwanej ciazy...nigdy jej nie zmienie ;-)

Aschlee - zazdorszcze tylu fotek z usg ! mnie czekaja tylko 2 wiec serduszka nie da rady zrobic ;-) ale poprzednie 2 stoja w ramce :tak:

Aga_sen - zawsze marzyly mi sie dzieci z mala roznica wieku. W planach mialam starac sie od kwietnia, ale maz krecil nosem. Wiec jak juz stwierdzil, ze jednak chce nie zastanawialam sie dlugo i w sumie nie liczylam, ze uda sie za pierwszym razem . A tu taka niespodzianka :tak: Z opieka nad drugi bedzie juz latwiej bo nie bede sie bac wszystkiego jak na poczatku z Tymkiem. Fakt, ze pewnie pierwsze 6-8 miesiecy bedzie ciezkie, ale damy rade :-)

gosiak_85 pewnie ze dasz sobie rade.Najgorzej z pierwszym Maluszkiem bo wszystko jest nowoscia duzo pytan,stresow.Ja tez zawsze marzylam o malej roznicy wieku ale najpierw trzeba bylo wszystko poukladac i jakos tak zlecialo :sorry2:
Dlugo mieszkasz juz poza granicami Polski?jak moge zapytac oczywiscie;-)

reklama
No mi znajome mówiły,że poczatki przy dwójce są bardzo ciężkie ale po pól roku już jest lepiej a potem dzieciaki zajmują się sobą i mama ma wiecej czasu jak przy jednym :-D

Do góry