reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Witaj Aschlee;* Zazdroszcze wizyty i strasznie sie cieszę. Ja już nie mogę się swojej pierwszej doczekać, ale najpierw czwartkowa beta...

reklama
na_cik - oby tak bylo. Faktycznie poki Maluch lezy i sie nie rusza to trzeba zabawiac , nosic...a teraz rece sa nudne. Tymek sam sie soba zajmuje, az czasem sie dziwiwe ze mnie tak nie potrzebuje ;-)

Aschlee - -pewnie, ze mozesz spytac :tak: jestem tutaj 2,5 roku. Maz dluzej. Szczerze srednio mi sie podoba i teskno mi za Polska, ale jak czytamy i slyszymy co sie dzieje, to dochodze do wniosku, ze jednak tutaj latwiejsze jest zycie i poki co nie planujemy powrotu. I szczerze balabym sie rodzic w Polsce ale to pewnie tylko dlatego, ze nie wiem jak to jest a tu bylam bardzo zadowolona z opieki

Mnie wczoraj wieczorem naszła ochota na jakąś sałatkę i jak tylko moja córa wstanie z drzemki, to idziemy na zakupy. Chociaż dziś już mi się tak jej nie chce, bo znów mnie mdli.

Ja mam w poniedziałek wizytę u endo. Ciekawa jestem jak tam moje tsh, zwłaszcza, że endo kazała nie brać na razie euthyroxu, a gin zalecił jednak brać i biorę.

Właśnie buszuję po stronie Empiku w poszukiwaniu ciekawych książek. Dawno już nic nie czytałam. Tzn przez kilka miesięcy męczyłam jedną książkę, ale chyba jednak przez nią nie przebrnę i odpuszczam.

Madziorrek kochana to ja trzymam kciukaski za pieknie dalej rosnaca betke i potem za cudna wizyte i czekam na foteczke Twojej Fasolki niecierpliwie:tak:

Gosiak to czas pozagranicami Polski mamy podobny ja juz sobie nie wyobrazam powrotu do PL niestety.Planuje tu zostac juz na stale.Duzo czytam co sie dzieje w PL bo wiadomo rodzina jednak tam zostala ale nie chcialabym byc zmuszona do powrotu.Z praca nie wesolo,z sluzba zdrowia nie wesolo,prawo stoi na bakier...szkoda ze czlowiek zeby godnie zyc musial uciekac z ojczyzny zostawiajac rodzine ale coz...;-)

Bolą dokładnie jak w trakcie @ albo na zbliżającą sie @
Mnie dr powiedział " nie wpuszczać tygrysa," więc nie wpuszcam
Bombelek twoja dzidzia 2mm i serduszko a moja miała 3,7 i brak to przez sprzęt czy co?

Bolą dokładnie jak w trakcie @ albo na zbliżającą sie @
Mnie dr powiedział " nie wpuszczać tygrysa," więc nie wpuszcam
Bombelek twoja dzidzia 2mm i serduszko a moja miała 3,7 i brak to przez sprzęt czy co?

dokładanie miała 2,8 ... nie przejmuj się na pewno wszytko jest ok i już serduszko będzie widać:tak: a w którym tc byłaś?

Na_cik tak mi po plamieniu kazał się wstrzymać jak narazie.. Raz juz poronilam wiec moze chce być zapobiegliwy po seksie z podniecenia miałam straszne bole tak jakby skurcze macicy....

reklama
Do góry