reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Cześć dziewczyny!

Mój syn od rana szaleje a ja powinnam zająć się trochę syfem w chałupie :dry:

Co do wizyt to ja się właśnie przepisałam na 3 marca z 25 lutego. Według OM to będzie jakiś 9 tc ale biorąc pod uwagę moje cykle to mam nadzieje,że nie za wcześnie i już będzie serducho :tak:

Idę gotować dzieciowi obiad...

reklama
Ja dziś od rana wymiotuję. Mieliśmy trochę planów na dziś, ale póki co jako tako czuję się tylko w pozycji horyzontalnej.

Dzięki dziewczyny za otuchę... Muszę sie nauczyć mniej stresować, co nigdy nie było moją najmocniejszą strona - ale teraz w ciąży, gdy hormony buzują to juz istna masakra. Kolejne wyniki badań i ich odbieranie daje mi kolejne emocje. Ehhh znacie jakieś dobre sposoby? Jedzenie czekolady odpada - cały dzień mam mdłości...

dzień dobry wszystkim.
Motylek - moja córeczka tez ma na imię Kornelka :-)
Ja mam pracę biurową, ale dość stresującą, więc zobaczymy jak długo będę wstrzymywała się z L4, nie ukrywam, że ten tydzień opieki nad starszą mi się teraz przydał, bo spać mogłabym na stojąco - a tak muszę wstawać po 5:00 i jeszcze młodą do żłobka budzić :-( Chociaż praca ma ten pozytyw, że ja przez 8 godzin mega zawirowania nie myślę prawie o niczym innym jak tylko o tym, co robię i nie martwię się wtedy o dzidzie :-)
Widzę, że rozwinął się temat wózkowy - my mamy X-Landera XQ 3w1 i jestem super zadowolona, jedyny niewypał to torba - fatalna. Ale pojazd sprawdza się w każdych warunkach i jest mega zwrotny, wszystkie dzieciaki w rodzinie chciały go prowadzić, bo tak lekko im szło :-)
Miłego serduszkowego dnia ;-)

Cześć dziewczyny,
Dzisiaj mija dokładnie tydzień od kiedy zrobiłam teścik i po 7 długich latach starań w końcu doczekaliśmy się dwóch kreseczek :D w niedzielę byliśmy u lekarza, który potwierdził ciążę i jesteśmy przeszczęśliwi. W środę niestety zaczęłam plamić więc pędem do lekarza... maleństwo ma się dobrze ale niedomaga mi ciałko żółte :( także jadę na progesteronie i odpoczywam... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z kruszynką.. następna wizyta w przyszły piątek.. Drżę ze strachu o nasze maleństwo ale myślę pozytywnie... musi być dobrze... nasza kropeczka ma już 6 tygodni

Witam :) ją dziś na wizytę umówione jestem , miałam jeszczevtydzien poczekać ale jakiś dziwny śluz mam w kolorze brązowym,nie ma tego dużo ale jednak...

Co do wózka ją miałam 3w1 i przez rok uzywalismy później wymoenilam na spacerowke naj tańsza naj lżejsza ... I mamy do teraz ,chociaż już 3 miesiące z niej nie korzystamy bo Kornelka już sama robi dluzsze trasy :)

A poród... Pierwszy był ekspresowy.... Wywolywany miałam i trwał 3godz. 3 parcia oooo .... Bolało ale jak już urodziłam to mówilam do męża że wcale nie bolało i nie było tak źle i mogę jeszcze raz rodzic :)

A macie tak ze jak wchodzicie do pomieszczenia to na wymioty bierze? Ja dzis jak odprowadzilam córkę do przedszkola weszłam do auta ruszyłam a tu zaczęły się wymioty szybko jednorazowke znalazłam i się zatrzymalam myślałam ze do roboty nie dojadę ;(

reklama
Do góry