reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Aga_sen Mi lekarz plamieniami kazał sie nie przejmować bo pewnie miałam jakieś zrosty w macicy które teraz sie uwalniają. Poza tym kruszynka zajmuje tylko cześć macicy narazie, cała wyściółka jest teraz dobrze ukrwienia wiec ma prawo pokropić. Wróciłam właśnie z usg nic sie nie odkleja wielkość zarodka 4,3 mm idealnie odpowiada to 6w1d. Także spokój na dobranoc. I zajadam walentynkowe śliwki w czekoladzie :)

reklama
Witaj cie dolanczam do was kochane... Po 6 laurach staran jestem w ciazy :-)) spelnilo sie moje marzenie ImageUploadedByForum BabyBoom1392414185.227540.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392414185.227540.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392414185.227540.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 70
mamusia29 gratulacje i cieszymy się razem z Tobą :)

Jak sobie przypomnę jakie błogie było moje życie w pierwszej ciąży....ahhh....ile ja miałam czasu dla siebie...mmm...a teraz? Zamiast odpocząć jak dziecko śpi to ogladam filmik jak się. Dzisiaj 1 raz bujał na huśtawce :-D
Ale czasami oddała bym go komuś na cały dzień...:-p;-)

Hihi tez chce miec takie wspomnienia jak ty.... Mi sie konczy 6 tydzien zacZyna 7 w wtorek bylismy u lekarza slyszalam bicie serduszkA to byla taka magia....z tego Wszystkiego poryczalam sie ... A pani doktor w koncu niepow mi na kiedy mam termin ...

Dziewczyny wstałam rano ;( i patrzę lekkie wodniste plamienia brązowe ;( bzykalam się w nocy ale bardzo bardzo lekko i to jeszcze na boku .. Powiedziałam ze koniec jak narazie bzykaniem. Rano jak kichnelam strasznie mnie zakulo. Nie wiem czy man jechać na pogotowie w srode mam wizytę wydaje mi się jeszcze bo te upławy u mnie były ale ostatnio nie miły zapach ;/ ciekaw czy znowu nie mam zapalenia jakiegoś. Od wtorku chciałam iść na l4 na Zuze. Bo w poniedziałek mam na 6 ;/ i musze oddać klucze bo zamykalam żłobek i nagrać rodzicom zdjęcia... Ehh panikuje teraz ale się boje dzis mamy 6 tydzień i 2 dni a tamta ciążę w 7 tyg ;( cholernie sie boje ;(

Moja ginekolog nigdzie nie przyjmuje ona mnie nie widziała jeszcze jak zaszłam w ciążę za to byłam u drugiego który ma niby lepszy sprzęt a ten spisał mnie na straty bo ze pęcherzyka nie widział. Zaraz jadę na pogotowie bo nie wytrzymam brzuch mnie rozbolal ;/

Asiulka daj znać moze to tylko jakieś zapalenie nie groźne

Boli mnie pacha i mam węzeł powiększony znacie jakieś sposoby na to?

reklama
Pikulinka - to dobrze że te plamienia to nic niepokojącego. Ja już nie mogę doczekać się wizyty w piątek i zobaczyć czy wszystko ok.. u mnie na razie plamienia ustały po progesteronie

Mamusia29 - gratulacje!!! Też robiłam test clearblue. Są super bo pokazują tydzień ciąży

Asiulinka - jedź do szpitala bo lepiej dmuchać na zimne. W którym tygodniu jesteś?

Do góry