reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dzień dobry kochane
Czy u was też tak deszczówo?
Asiulka . Witaj w gronie mi przybyło 25 kg w pierwszej ciąży:p zostało do dzisiaj 5:p i obwisła skora :-(
Zastanawiałam się nad tymi mdłościami w sumie z synem zaczęły się od momentu brania duphastonu a wcześniej nie miałam, moja mama była 3 razy w ciąży i nie wie co to mdłości może tym razem będę miała je z głowy :p oby oby :-)

Miłego dnia życzę:-)

reklama
Hej.
Ja dziś nerwowo zaczęłam dzień i dopiero ze mnie ciśnienie schodzi.
Mona no właśnie leje jakby ktoś prysznic odkręcił :-/
Asiulka ja też bardzo dużo przytylam w poprzedniej ciąży i jeszcze mam nadprogramowe kg.

aaaaaaa ja chcę już wiosnę :) cieplutką :)

spokojnie Lisica- nerwy nie są nam wskazane:)

Cyntia- cieszę się , że z fasolką wszystko ok i ciąża ładnie się rozwija- nastawiamy się pozytywnie i wracaj do nas:-) jesteśmy rówieśniczkami :) kiedy te latka zleciły ?dopiero co odliczało się lata do 18 a to teraz 18 plus VAT:)

Hej a moi znajomi planują majowke w świetnym miejscu i tez bym chciała jechać ale urlopu nie dostanę no chyba ze juz l4 :(

W pierwszej ciąży przytyłam 20kg, w tej chwili mam 4kg mniej niż przed pierwszą ciążą i w obecnej już rozsądniej podejdę do stwierdzenia jedz za dwoje:p Gdyby nie rozstępy wszędzie, chociaż od razu były perłowe (i przez to obwisły trochę biust) to nie widać że kiedykolwiek byłam w ciąży. Ludzie mi nie wierzyli bo raz że dziecko urodziłam bardzo młodo - nie miałam skończonych jeszcze 20 lat:) To zawsze szczuplutka i wiele osób myślało że żarty sobie robię:) Chciałabym pozbyć się tych rozstępów:( Po drugim dziecku chcę odłożyć na zabiegi laserowe:) Biust też bym sobie zrobiła - mąż który w pocieszaniu jest kiepski powiedział mi kiedyś tak:"nie martw się ja lubię takie jak u dojrzałej kobiety"... Hehe ale on to jest mistrzem w nieświadomych foux pas:p Tak jak tuż po porodzie poszedł ze mną pod prysznic i na widok dużej fałdy skóry pomarszczonej (brzuszek szybko się spłaszczył i nawet ku zaskoczeniu lekarza macica się obkurczyła szybciutko) to zapytał z dziwną miną:"a Tobie to już tak zostanie?" hehe nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać na widok jego skonsternowanej miny:p

Ale teraz w ciąży faktycznie jak jedna z dziewczyn pisała - biuścik się wypełnił i podniósł - mógłby taki już zostać ale ja niestety wiem że cuda się nie zdarzają:)

Kotulcia- biuścik to jest rewelacyjny:) taki ładny, duży , jędrny ,okrągły- mógłby taki zostać :):tak::tak::tak:jestem za :)

Annam- na pewno coś wykombinujesz na ta majówkę :) i impreza będzie udana:) mnie czeka Komunia w maju:) będzie się działo

Ja mam rozstepy mimo że nie byłam w ciazy (pupa, uda, przy kolanach) więc chce sposób żeby ich uniknąć jakieś kremy itd. Wiem że żeby rozstrój sie nie uwidacznialy to nie można brać gorących kąpieli w wannie a u mnie jest jak w saunie
Więc jak znacie jakieś kremy podobno perfekta mama czy coś takiego jest dobra

Montari ja tez mam komunie i juz sir boję a w majowke mam urodziny więc chciałabym wyjechać no zobaczymy, a wy myslalyscie o jakis wakacjach wczesnych bo z P chcemy za granicę pojechać ale zobaczymy

reklama
ja mogę narazie zapomnieć o wakacjach- w maju komunia pasierba- później trzeba kupić nowe auto , jakaś wyprawka- no i w wakacje będę miała 2 dzieci do upilnowania( jak są razem to gorzej jak przedszkole) i swój wielki brzuszek! :p :-)

Do góry