reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Dzień dobry kochane
Czy u was też tak deszczówo?
Asiulka . Witaj w gronie mi przybyło 25 kg w pierwszej ciąży:p zostało do dzisiaj 5:p i obwisła skora :-(
Zastanawiałam się nad tymi mdłościami w sumie z synem zaczęły się od momentu brania duphastonu a wcześniej nie miałam, moja mama była 3 razy w ciąży i nie wie co to mdłości może tym razem będę miała je z głowy :p oby oby :-)

Miłego dnia życzę:-)

reklama
Hej.
Ja dziś nerwowo zaczęłam dzień i dopiero ze mnie ciśnienie schodzi.
Mona no właśnie leje jakby ktoś prysznic odkręcił :-/
Asiulka ja też bardzo dużo przytylam w poprzedniej ciąży i jeszcze mam nadprogramowe kg.

aaaaaaa ja chcę już wiosnę :) cieplutką :)

spokojnie Lisica- nerwy nie są nam wskazane:)

Cyntia- cieszę się , że z fasolką wszystko ok i ciąża ładnie się rozwija- nastawiamy się pozytywnie i wracaj do nas:-) jesteśmy rówieśniczkami :) kiedy te latka zleciły ?dopiero co odliczało się lata do 18 a to teraz 18 plus VAT:)

Hej a moi znajomi planują majowke w świetnym miejscu i tez bym chciała jechać ale urlopu nie dostanę no chyba ze juz l4 :(

W pierwszej ciąży przytyłam 20kg, w tej chwili mam 4kg mniej niż przed pierwszą ciążą i w obecnej już rozsądniej podejdę do stwierdzenia jedz za dwoje:p Gdyby nie rozstępy wszędzie, chociaż od razu były perłowe (i przez to obwisły trochę biust) to nie widać że kiedykolwiek byłam w ciąży. Ludzie mi nie wierzyli bo raz że dziecko urodziłam bardzo młodo - nie miałam skończonych jeszcze 20 lat:) To zawsze szczuplutka i wiele osób myślało że żarty sobie robię:) Chciałabym pozbyć się tych rozstępów:( Po drugim dziecku chcę odłożyć na zabiegi laserowe:) Biust też bym sobie zrobiła - mąż który w pocieszaniu jest kiepski powiedział mi kiedyś tak:"nie martw się ja lubię takie jak u dojrzałej kobiety"... Hehe ale on to jest mistrzem w nieświadomych foux pas:p Tak jak tuż po porodzie poszedł ze mną pod prysznic i na widok dużej fałdy skóry pomarszczonej (brzuszek szybko się spłaszczył i nawet ku zaskoczeniu lekarza macica się obkurczyła szybciutko) to zapytał z dziwną miną:"a Tobie to już tak zostanie?" hehe nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać na widok jego skonsternowanej miny:p

Ale teraz w ciąży faktycznie jak jedna z dziewczyn pisała - biuścik się wypełnił i podniósł - mógłby taki już zostać ale ja niestety wiem że cuda się nie zdarzają:)

Kotulcia- biuścik to jest rewelacyjny:) taki ładny, duży , jędrny ,okrągły- mógłby taki zostać :):tak::tak::tak:jestem za :)

Annam- na pewno coś wykombinujesz na ta majówkę :) i impreza będzie udana:) mnie czeka Komunia w maju:) będzie się działo

Ja mam rozstepy mimo że nie byłam w ciazy (pupa, uda, przy kolanach) więc chce sposób żeby ich uniknąć jakieś kremy itd. Wiem że żeby rozstrój sie nie uwidacznialy to nie można brać gorących kąpieli w wannie a u mnie jest jak w saunie
Więc jak znacie jakieś kremy podobno perfekta mama czy coś takiego jest dobra

Montari ja tez mam komunie i juz sir boję a w majowke mam urodziny więc chciałabym wyjechać no zobaczymy, a wy myslalyscie o jakis wakacjach wczesnych bo z P chcemy za granicę pojechać ale zobaczymy

reklama
ja mogę narazie zapomnieć o wakacjach- w maju komunia pasierba- później trzeba kupić nowe auto , jakaś wyprawka- no i w wakacje będę miała 2 dzieci do upilnowania( jak są razem to gorzej jak przedszkole) i swój wielki brzuszek! :p :-)

Do góry