reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Dziewczyny, wiem, że to jeszcze wcześnie, ale ja już powoli uskuteczniam tzw. "window shopping" i ostatnio natknęłam się na fajny konkurs: https://pl-pl.facebook.com/photo.ph...22669067.57001.130751186991875&type=1&theater - brzuszków jeszcze nie mamy (albo jeszcze nie mamy tych ciążowych, bo taki normalny to u mnie całkiem zimowo- pokaźny :p), ale może warto spróbować - może taka poducha przyda się póxniej :p
Widziałyście promocję w Lidlu na ciuszki,proszki i takie tam? Jak mnie tam ciągnie... :D

reklama
Malena a robiłaś test z porannego moczu? Poczekaj jeszcze kilka dni, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła ;-)

no oby oby, a test oczywiście robiłam po 15 po pracy :-p:-p:-p wiem, zwariowałam :angry::angry:

malena100 nie martw się:) ja pokręciłam odrobinę dni spodziewanego okresu, do tego chyba owulacja była później i 3-4 dni po spodziewanym terminie teścik nie wychodził:) A w ciąży jestem:)

myślę żeby ewentualnie iść na bete ale tak koło środy, a potem w piątek no chyba, że @nadejdzie:no:

dzięki wielkie za odp :-) pójdę może w środę bo chciałabym mieć spokojniejszą głowę :-) chciałabym właściwie wiedzieć przed Walentynkami :zawstydzona/y::-p:-p taki prezencik byłby dla mojego K :tak::tak::tak: on tak strasznie chce mieć dzidziunia - jak to mówi :-)
a za jaki czas należy wykonać następne badanie w celu potwierdzenia przyrostu?

Na betę nie idź zaś za wcześnie ja byłam i miałam 1.2 czyli jak dla kobiet nie będących w ciąży sobote miałam 774 dzis idę znowu na betę mam nadzieje że przyroslo bo chce iść do lekarza zeby potwierdził wkoncu pęcherzyk bo zwariuje dlatego do listy chce zaczekać . Moje objawy dają w kość mojemu facetowi nie mówiąc o corce. Wyskakuje z humorkami i zaluje potem jak nie wiem. Placzliwa jestem mam dola jakiegoś ale to przez prace pewnie... Pelno osób na l4 i jak ja jeszcze pojde to juz wogole sama kierowniczka będzie z dzieciakami. Ja mam zmianę na 9 -17 dla mnie męczące strasznie jeszcze jestem na zmianie z babeczka nowa której musze odpowiadać ciągle a to rodzica udzielać informacji a to niemowlę płacze i to wszystko zbiega się w jednym czasie ;/ ehhh

reklama
I jak tam dziewczyny dzisiaj sie czujemy?? :) U mnie mdłości zaczynają coraz bardziej dokuczać, na głodnego masakra więc staram się coś tam zagryzać :p I jak tu przetrwać 8 h w robicie....

Do góry