reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dziewczyny, wiem, że to jeszcze wcześnie, ale ja już powoli uskuteczniam tzw. "window shopping" i ostatnio natknęłam się na fajny konkurs: https://pl-pl.facebook.com/photo.ph...22669067.57001.130751186991875&type=1&theater - brzuszków jeszcze nie mamy (albo jeszcze nie mamy tych ciążowych, bo taki normalny to u mnie całkiem zimowo- pokaźny :p), ale może warto spróbować - może taka poducha przyda się póxniej :p
Widziałyście promocję w Lidlu na ciuszki,proszki i takie tam? Jak mnie tam ciągnie... :D

reklama
Malena a robiłaś test z porannego moczu? Poczekaj jeszcze kilka dni, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła ;-)

no oby oby, a test oczywiście robiłam po 15 po pracy :-p:-p:-p wiem, zwariowałam :angry::angry:

malena100 nie martw się:) ja pokręciłam odrobinę dni spodziewanego okresu, do tego chyba owulacja była później i 3-4 dni po spodziewanym terminie teścik nie wychodził:) A w ciąży jestem:)

myślę żeby ewentualnie iść na bete ale tak koło środy, a potem w piątek no chyba, że @nadejdzie:no:

dzięki wielkie za odp :-) pójdę może w środę bo chciałabym mieć spokojniejszą głowę :-) chciałabym właściwie wiedzieć przed Walentynkami :zawstydzona/y::-p:-p taki prezencik byłby dla mojego K :tak::tak::tak: on tak strasznie chce mieć dzidziunia - jak to mówi :-)
a za jaki czas należy wykonać następne badanie w celu potwierdzenia przyrostu?

Na betę nie idź zaś za wcześnie ja byłam i miałam 1.2 czyli jak dla kobiet nie będących w ciąży sobote miałam 774 dzis idę znowu na betę mam nadzieje że przyroslo bo chce iść do lekarza zeby potwierdził wkoncu pęcherzyk bo zwariuje dlatego do listy chce zaczekać . Moje objawy dają w kość mojemu facetowi nie mówiąc o corce. Wyskakuje z humorkami i zaluje potem jak nie wiem. Placzliwa jestem mam dola jakiegoś ale to przez prace pewnie... Pelno osób na l4 i jak ja jeszcze pojde to juz wogole sama kierowniczka będzie z dzieciakami. Ja mam zmianę na 9 -17 dla mnie męczące strasznie jeszcze jestem na zmianie z babeczka nowa której musze odpowiadać ciągle a to rodzica udzielać informacji a to niemowlę płacze i to wszystko zbiega się w jednym czasie ;/ ehhh

reklama
I jak tam dziewczyny dzisiaj sie czujemy?? :) U mnie mdłości zaczynają coraz bardziej dokuczać, na głodnego masakra więc staram się coś tam zagryzać :p I jak tu przetrwać 8 h w robicie....

Do góry