reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Udało mi się dostać do lekarza, mam zdjęcie :) wielkość pęcherzyka 5,3mm, taka kropeczka fajna, kupiłam buciki z tej radości :)

reklama
Hej,

witam wszystkie nowe mamy.

U mnie wszystko wróciło do normy. Wczoraj zamówiliśmy pizzę z szynką parmeńską i rukolą (uwielbiam), trochę zostało mi na dziś, ale jak na nią popatrzyłam to mnie zemdlilo i musiałam pościągać szynkę, żeby zjeść. A i tak mi nie smakowała. Czyli wszystko wraca do normy.

Przypominam, że jeśli któraś z was ma już ciążę potwierdzoną przez gin, to może dopisać się do listy (info do mnie na priv).

Ponawiam też swoją prośbę o relacjonowanie wizyt w wątku wizytowym z zaznaczeniem, w którym dokładnie tyg się odbyła - może się przydać innym dziewczynom.

Witam i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :) Jestem "paźdiernikówką 2013" Dokładnie rok temu przeszłam na L4 ciążowe- czas tak szybko przeleciał i nawet nie wiem kiedy! Urodziłam w 41 tyg. zawsze będę wspominać ten czas z wielkim sentymentem. Każdej z was życzę tak spokojnej ciąży jaką ja miałam a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania :)

hej kochana!! a ja dzisiaj mam starsznie zly humor i okropnie zle mysli:(...widze, ze to jednak hormony dzialaja...
dzisiaj czuje jakis, lęk niepokoj...boje sie o moja kruszynke i o to zeby sie dobrze rozwijala...zeby w koncu serduszko zaczelo bic...a wizyte mam dopiero 19 lutego..nie wiem czy wytrzymam tyle...brzuch lekko pobolewa...raz jajnik zakuje, raz macica ciagnie...a za chwile zaczynam sie zastanawiac czy wszytsko jest oki bo w sumie nie mam zadnych objawow..a jutro juz 7 tydzien sie zaczyna...a tu zero mdlosci, sikac tez nie sikam jakos znacznie wiecej...boje sie ze moze moje przeziebienie zaszkodzilo..:/dzisiaj juz sie czuje lepiej...zostal tylko katar...ehhhh czy ktoras z Was tez ma takie jazdy czy tylko ja jestem jakas nienormalna???

Sofijas- nie kazda ma mdlosci, nie kazda siusia wiecej... nie denerwuj sie na pewno wszystko jest dobrze :tak: jak pisalam wczesniej tez nie mialam rzadnych objawow ...nic . Tak naprawde zrobilam test jak @ spozniala mi sie 2 dni bo mialam przeczucie - mowie tu o pierwsze ciazy ;-)

Czesc Dziewczyny Wyglada na to ze rowniez bede mama pazdziernikowa 2014. Mam juz 3 letnia córeczke wiec to bedzie nasze drugie malenstwo. Jestem w ok 7tc, nie znam terminu jeszcze bo nie pamietam swojej ostatniej @. Kolejna wizyte mam w czwartek i mysle ze juz bedzie slychac serduszko oraz dowiem sie termin :)

Pozdrawiam wszystkie mamuski!

Sofijas ja tez nie mam objawów tylko piersi bola. Hormony szaleją ale one zawsze u mnie ( ja nie widzę roznicy, P tak)
Wizytę tez man 19 i zastanawiam sie co z praca

reklama
Czesc Wam kobietki.Na wstepie obiecuje ze juz nie bede pisac wielkimi literami....Dzisiaj bylam na becie.po poludniu zadzwonil lekarz z gratulacjami i powiedzial ze mam bardzo wysoki poziom tego hormonu ale z tego wszystkiego nie spytalam sie o dokladny wynik.W srode i w piatek mam powtorzyc wynik.e Yoooooopiiieeee!!!!Co do blizniakow to z jednej strony bym chciala a z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze troche ciezko by bylo opanowac sytuacje....he he.Pozdrawiam.

Do góry