reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Udało mi się dostać do lekarza, mam zdjęcie :) wielkość pęcherzyka 5,3mm, taka kropeczka fajna, kupiłam buciki z tej radości :)

reklama
Hej,

witam wszystkie nowe mamy.

U mnie wszystko wróciło do normy. Wczoraj zamówiliśmy pizzę z szynką parmeńską i rukolą (uwielbiam), trochę zostało mi na dziś, ale jak na nią popatrzyłam to mnie zemdlilo i musiałam pościągać szynkę, żeby zjeść. A i tak mi nie smakowała. Czyli wszystko wraca do normy.

Przypominam, że jeśli któraś z was ma już ciążę potwierdzoną przez gin, to może dopisać się do listy (info do mnie na priv).

Ponawiam też swoją prośbę o relacjonowanie wizyt w wątku wizytowym z zaznaczeniem, w którym dokładnie tyg się odbyła - może się przydać innym dziewczynom.

Witam i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :) Jestem "paźdiernikówką 2013" Dokładnie rok temu przeszłam na L4 ciążowe- czas tak szybko przeleciał i nawet nie wiem kiedy! Urodziłam w 41 tyg. zawsze będę wspominać ten czas z wielkim sentymentem. Każdej z was życzę tak spokojnej ciąży jaką ja miałam a przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania :)

hej kochana!! a ja dzisiaj mam starsznie zly humor i okropnie zle mysli:(...widze, ze to jednak hormony dzialaja...
dzisiaj czuje jakis, lęk niepokoj...boje sie o moja kruszynke i o to zeby sie dobrze rozwijala...zeby w koncu serduszko zaczelo bic...a wizyte mam dopiero 19 lutego..nie wiem czy wytrzymam tyle...brzuch lekko pobolewa...raz jajnik zakuje, raz macica ciagnie...a za chwile zaczynam sie zastanawiac czy wszytsko jest oki bo w sumie nie mam zadnych objawow..a jutro juz 7 tydzien sie zaczyna...a tu zero mdlosci, sikac tez nie sikam jakos znacznie wiecej...boje sie ze moze moje przeziebienie zaszkodzilo..:/dzisiaj juz sie czuje lepiej...zostal tylko katar...ehhhh czy ktoras z Was tez ma takie jazdy czy tylko ja jestem jakas nienormalna???

Sofijas- nie kazda ma mdlosci, nie kazda siusia wiecej... nie denerwuj sie na pewno wszystko jest dobrze :tak: jak pisalam wczesniej tez nie mialam rzadnych objawow ...nic . Tak naprawde zrobilam test jak @ spozniala mi sie 2 dni bo mialam przeczucie - mowie tu o pierwsze ciazy ;-)

Czesc Dziewczyny Wyglada na to ze rowniez bede mama pazdziernikowa 2014. Mam juz 3 letnia córeczke wiec to bedzie nasze drugie malenstwo. Jestem w ok 7tc, nie znam terminu jeszcze bo nie pamietam swojej ostatniej @. Kolejna wizyte mam w czwartek i mysle ze juz bedzie slychac serduszko oraz dowiem sie termin :)

Pozdrawiam wszystkie mamuski!

Sofijas ja tez nie mam objawów tylko piersi bola. Hormony szaleją ale one zawsze u mnie ( ja nie widzę roznicy, P tak)
Wizytę tez man 19 i zastanawiam sie co z praca

reklama
Czesc Wam kobietki.Na wstepie obiecuje ze juz nie bede pisac wielkimi literami....Dzisiaj bylam na becie.po poludniu zadzwonil lekarz z gratulacjami i powiedzial ze mam bardzo wysoki poziom tego hormonu ale z tego wszystkiego nie spytalam sie o dokladny wynik.W srode i w piatek mam powtorzyc wynik.e Yoooooopiiieeee!!!!Co do blizniakow to z jednej strony bym chciala a z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze troche ciezko by bylo opanowac sytuacje....he he.Pozdrawiam.

Do góry