reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Czesc dziewczyny.
Rowniez bede mama pazdziernikowa. Mam juz coreczke 3 letnia. Jestem w ok 7tc, w czwartek mam kolejna wizyte to sie dowiem moze date bo nie pamietam ostatniej @ :)
Mam nadzieje ze mnie przyjmniecie do swojego grona?
Pozdrawiam

reklama
Monisia29 super gratuluję. I miło ze strony lekarza ze zadzwonił ja z tego wszystkiego zapoknialam ze jutro swój wynik odbieram :)

Sofijas- twoje obawy są takie same jak moje. Też powinnam być w 6 tygodniu, wizyta 21 lutego dopiero.
Bolą mnie jedynie piersi i są większe i od 2 dni czuje sie bardziej senna. Strasznie się stresuje. Wczoraj robiłam Bete i wyszła 9140.
Nie da się nie stresować chyba.

Jestem po wizycie u ginekologa, jednak na usg powiedziała, że za wcześnie i za 10 dni mam przyjść potwierdzić, ze pęcherzyk rośnie obecnie jest 1,2 mm tak więc teraz muszę czekać i być dobrej myśli.

Moja beta 04.02 - 28,7. Dziś odebrałam dopiero wyniki z 06.02 - 62,5 :) urosła ponad 100%.

Dziewczyny ja jeszcze ciągle czekam i codziennie Was podczytuję :)
Trzymam kciuki za wszystkie i DACIE RADĘ!! Wszystko będzie dobrze.Nie każda z was musi mieć typowe objawy ciążowe. :)

hej :-) ja też Was "podczytuję" od pewnego czasu bo nie ukrywam, że bardzo chciałabym do Was dołączyć :-p zapewne to tylko złudne marzenia bo już chciałam być bardzo "lipcówką 2014" no i nie wyszło...:-(po prostu nie udało się :no::no:
dziś jest termin mojej @ i póki co jej nie ma. co do objawów - jeśli można mówić o objawach nie wiedząc czy jest się w ciąży - to oczywiście dziwny ból w okolicy piersi, aczkolwiek nie jest to jakiś okropny ból żebym nie mogła się dotknąć i...to by było na tyle :-p:-p:-p:-p:-p no może jeszcze humor, wczoraj pół dnia ryczałam jak bóbr :confused::confused::confused::confused::confused:
dziś po pracy zatestowałam i...lipa. nie zobaczyłam upragnionych 2 kresek :sorry2::sorry2::sorry2: po tym teście straciłam nadzieję bo nie ukrywam że do tego czasu ją miałam.
gratuluję Wszystkim dziewczynom którym szczęście dopisało:tak::tak::tak::tak:

malena100 nie martw się:) ja pokręciłam odrobinę dni spodziewanego okresu, do tego chyba owulacja była później i 3-4 dni po spodziewanym terminie teścik nie wychodził:) A w ciąży jestem:)

reklama
Jest nas już (albo tylko) 7 na liście, a terminowo dobrnęłyśmy prawie do połowy października ;-)

Mnie dziś od nowa mdli cały dzień. Jestem głodna, ale na myśl o jedzeniu mi niedobrze. Za to pomagają mi spacery z córką - jak sobie pochodzę i się dotlenię, od razu mi lepiej.

Do góry