reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Czesc dziewczyny.
Rowniez bede mama pazdziernikowa. Mam juz coreczke 3 letnia. Jestem w ok 7tc, w czwartek mam kolejna wizyte to sie dowiem moze date bo nie pamietam ostatniej @ :)
Mam nadzieje ze mnie przyjmniecie do swojego grona?
Pozdrawiam

reklama
Monisia29 super gratuluję. I miło ze strony lekarza ze zadzwonił ja z tego wszystkiego zapoknialam ze jutro swój wynik odbieram :)

Sofijas- twoje obawy są takie same jak moje. Też powinnam być w 6 tygodniu, wizyta 21 lutego dopiero.
Bolą mnie jedynie piersi i są większe i od 2 dni czuje sie bardziej senna. Strasznie się stresuje. Wczoraj robiłam Bete i wyszła 9140.
Nie da się nie stresować chyba.

Jestem po wizycie u ginekologa, jednak na usg powiedziała, że za wcześnie i za 10 dni mam przyjść potwierdzić, ze pęcherzyk rośnie obecnie jest 1,2 mm tak więc teraz muszę czekać i być dobrej myśli.

Moja beta 04.02 - 28,7. Dziś odebrałam dopiero wyniki z 06.02 - 62,5 :) urosła ponad 100%.

Dziewczyny ja jeszcze ciągle czekam i codziennie Was podczytuję :)
Trzymam kciuki za wszystkie i DACIE RADĘ!! Wszystko będzie dobrze.Nie każda z was musi mieć typowe objawy ciążowe. :)

hej :-) ja też Was "podczytuję" od pewnego czasu bo nie ukrywam, że bardzo chciałabym do Was dołączyć :-p zapewne to tylko złudne marzenia bo już chciałam być bardzo "lipcówką 2014" no i nie wyszło...:-(po prostu nie udało się :no::no:
dziś jest termin mojej @ i póki co jej nie ma. co do objawów - jeśli można mówić o objawach nie wiedząc czy jest się w ciąży - to oczywiście dziwny ból w okolicy piersi, aczkolwiek nie jest to jakiś okropny ból żebym nie mogła się dotknąć i...to by było na tyle :-p:-p:-p:-p:-p no może jeszcze humor, wczoraj pół dnia ryczałam jak bóbr :confused::confused::confused::confused::confused:
dziś po pracy zatestowałam i...lipa. nie zobaczyłam upragnionych 2 kresek :sorry2::sorry2::sorry2: po tym teście straciłam nadzieję bo nie ukrywam że do tego czasu ją miałam.
gratuluję Wszystkim dziewczynom którym szczęście dopisało:tak::tak::tak::tak:

malena100 nie martw się:) ja pokręciłam odrobinę dni spodziewanego okresu, do tego chyba owulacja była później i 3-4 dni po spodziewanym terminie teścik nie wychodził:) A w ciąży jestem:)

reklama
Jest nas już (albo tylko) 7 na liście, a terminowo dobrnęłyśmy prawie do połowy października ;-)

Mnie dziś od nowa mdli cały dzień. Jestem głodna, ale na myśl o jedzeniu mi niedobrze. Za to pomagają mi spacery z córką - jak sobie pochodzę i się dotlenię, od razu mi lepiej.

Do góry