W poprzedniej ciąży lekarka, która prowadziła mi ciążę odebrała też poród. Mimo, że szpital maleńki (miasteczko pod Szczecinem) bez żadnych luksusów wręcz powiedziałabym, że porodówka zatrztymała sie tam w głębokim PRL- u to dzieki temu, że znałyśmy się poszło sprawnie i spokojnie. Każda wiedziała czego możemy od siebie oczekiwać. Fajny układ Teraz też jesteśmy razem w tej ciąży ale poród wspólny raczej nie będzie możliwy tym razem. W prawdzie pracuej w tym samym szpitalu, w którym chciałabym rodzić ale na ginekologii a nie na położnictwie. Dobrze znać kogoś z kim ewentualnie miałoby się rodzić. To naprawdę duży komfort psychiczny.
reklama
Z fasolkami wszytsko ok
Serduszka biją, dzieci rosną ale krwiak zajmuję ponad połowę wielkości pecherzyka ciążowego
Ze szpitala nie wyjdę dopóki krwiak się nie wchłonie.
Zalecili duphaston 3x1tab, luteine dopochwowo 2x2tab, zastrzyk clexane, relanium 2x1tab i kroplówki 3xdziennie przynajmniej dopóki krwawienie nie ustąpi.
Mam leżeć i się nie denerwować
Dziękujemy wszystkim za kciuki
Serduszka biją, dzieci rosną ale krwiak zajmuję ponad połowę wielkości pecherzyka ciążowego
Ze szpitala nie wyjdę dopóki krwiak się nie wchłonie.
Zalecili duphaston 3x1tab, luteine dopochwowo 2x2tab, zastrzyk clexane, relanium 2x1tab i kroplówki 3xdziennie przynajmniej dopóki krwawienie nie ustąpi.
Mam leżeć i się nie denerwować
Dziękujemy wszystkim za kciuki
Cyntia85
Fanka BB :)
A_nka - wyobrażam sobie jak Ci dziś ulżyło! Będzie dobrze. Trzymaj się tam dzielnie. Pewnie masz nerwy w strzępach. Jesteśmy z Tobą.
Ja coraz bardziej wierzę, że wszystko u mnie jest ok. Mdłości są o wiele większe niż w październiku O wiele....
Ja coraz bardziej wierzę, że wszystko u mnie jest ok. Mdłości są o wiele większe niż w październiku O wiele....
anka super, że z dzidziami ok, krwiak się wchłonie na pewno tylko się nie denerwuj, cieszę się razem z tobą
Cyntia 85 gratuluje mdłości... znaczy ,że wszystko jest tak jak powinno... ja swojego pierwszego pawika( z ostatniej ciąży) ogłosiłam wszystkim w rodzinie z radości
Agniecha gratuluje betki super
Domka mąż dumny jak paw suuuuuuper
Cyntia 85 gratuluje mdłości... znaczy ,że wszystko jest tak jak powinno... ja swojego pierwszego pawika( z ostatniej ciąży) ogłosiłam wszystkim w rodzinie z radości
Agniecha gratuluje betki super
Domka mąż dumny jak paw suuuuuuper
Cyntia85
Fanka BB :)
Nie lubię imbiru. Czytałam, że migdały pomagają, to zjadłam parę dni temu opakowanie rafaello Nie polecam. Dziś spróbuje w sumie z samymi migdałami ;-)
Bobmelek - w poprzedniej ciąży miałam mdłości nawet jak fasolka się nie rozwijała :-( Fakt, że teraz jest o wiele bardziej niedobrze - praktycznie od samego przebudzenia do nocy.
Bobmelek - w poprzedniej ciąży miałam mdłości nawet jak fasolka się nie rozwijała :-( Fakt, że teraz jest o wiele bardziej niedobrze - praktycznie od samego przebudzenia do nocy.
Ostatnia edycja:
reklama
Mi na mdłości gorzka herbata trochę pomaga. Ogólnie strasznie mnie modli od rana do wieczora.
Dzisiaj usg, zaczynam się denerwować. Bo w ostatniej ciąży jak poszłam w tym czasie na usg i nic nie było widać to zaczęła się masakra jestem dobrej myśli, ale stresik nie odpuszcza...
Dzisiaj usg, zaczynam się denerwować. Bo w ostatniej ciąży jak poszłam w tym czasie na usg i nic nie było widać to zaczęła się masakra jestem dobrej myśli, ale stresik nie odpuszcza...
Podziel się: