reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

dzień dobry, witam nowe mamusie :)

Odebrałam dzisiaj bete z wczoraj, wynik 883,9. Ostatnia robiłam 3 dni temu (róznica dokładnie 72 godziny), wtedy wynosiła 274,7. Czyli przyrost ok, tylko coś nie za niska ta beta?

miłego dnia, buuuziaki

reklama
Nie do 100 %. Więcej też może wzrastać ;-) I nie na dobę, a co 48h. Monarti....

A powyżej 1200 może wzrastać jeszcze wolniej niż 65%.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. matko jakie ja mam sny szok.

Agniecha super beta;-)

Mój M taki wczoraj dumny chodził jak mu pokazałam wyniki i mocniejsze kreski,jak paw;-)
POzdrawiam

Koleżance wzrasta super :-D
A powyżej 6000 to wzrasta te 65-100% co 96 godzin.

Niedobrze mi.... Jeśli z maleństwem jest ok, to dam radę!

Zaczyna się Cyntia :-S ale my kobiety znieśiemy wszystko dla naszych dzieci :-) mi się tylko spać chce i (.)(.) rozsadza :mad:
Domka - widzisz chodzi dumny wreszcie powoli dociera do męża sytuacja:-) wczoraj powiedziałam rodzicom:p oczywiście zapowiedzieli że lekarza mam wybrać prywatnie w najlepszej klinice w województwie w razie w pomogą :-) nam :-) pierwsza wizyta za tydz :-)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj zrobilam 2bete bedzie wynik we wtorek czyste szaleństwo za długo czekać na coś co płace .
Zapisałam sie do lekarza na Nfz jeśli dobrze pójdzie to moze bede w szpitalu gdzie przyjmuje rodzic.miejsce wypas same superlarywy piszą ludzie ze jak w serialach i dostaje sie swoją polozna na 48h zobaczymy czy sie zakwalifikuje

Annam to ta jakieś specjalne wymagania żeby się kwalifikować? Ja też idę do kobiety która tam w szpitalu pracuje i ponoć bardzo dba o swoje pacjentki :-)

reklama
Do góry