reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

dzień dobry, witam nowe mamusie :)

Odebrałam dzisiaj bete z wczoraj, wynik 883,9. Ostatnia robiłam 3 dni temu (róznica dokładnie 72 godziny), wtedy wynosiła 274,7. Czyli przyrost ok, tylko coś nie za niska ta beta?

miłego dnia, buuuziaki

reklama
Nie do 100 %. Więcej też może wzrastać ;-) I nie na dobę, a co 48h. Monarti....

A powyżej 1200 może wzrastać jeszcze wolniej niż 65%.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. matko jakie ja mam sny szok.

Agniecha super beta;-)

Mój M taki wczoraj dumny chodził jak mu pokazałam wyniki i mocniejsze kreski,jak paw;-)
POzdrawiam

Koleżance wzrasta super :-D
A powyżej 6000 to wzrasta te 65-100% co 96 godzin.

Niedobrze mi.... Jeśli z maleństwem jest ok, to dam radę!

Zaczyna się Cyntia :-S ale my kobiety znieśiemy wszystko dla naszych dzieci :-) mi się tylko spać chce i (.)(.) rozsadza :mad:
Domka - widzisz chodzi dumny wreszcie powoli dociera do męża sytuacja:-) wczoraj powiedziałam rodzicom:p oczywiście zapowiedzieli że lekarza mam wybrać prywatnie w najlepszej klinice w województwie w razie w pomogą :-) nam :-) pierwsza wizyta za tydz :-)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj zrobilam 2bete bedzie wynik we wtorek czyste szaleństwo za długo czekać na coś co płace .
Zapisałam sie do lekarza na Nfz jeśli dobrze pójdzie to moze bede w szpitalu gdzie przyjmuje rodzic.miejsce wypas same superlarywy piszą ludzie ze jak w serialach i dostaje sie swoją polozna na 48h zobaczymy czy sie zakwalifikuje

Annam to ta jakieś specjalne wymagania żeby się kwalifikować? Ja też idę do kobiety która tam w szpitalu pracuje i ponoć bardzo dba o swoje pacjentki :-)

reklama
Do góry