reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anecznik - Pranie przed majówką;-) Dzisiaj też muszę zrobić sobie spa, co by jakoś wyglądać w razie gdyby było na tyle ciepło, żeby kawałek ciała pokazać
Ja zaczynam puchnąć!! :-( od 2 dni mam lekko opuchnięte dłonie i stopy. Swędza mnie łydki, szczególnie prawa. Zaczynam brać cyclo3forte powinno pomóc trochę. W sumie to mam ten lek jeszcze bo dr kazał go wziąć jak plamilam i bez konsultacji z lekarzem teraz go będę jadła. W ciąży z córką on właśnie mi zmniejszał trochę obrzęki
Ja majowke spedze w szpitalu najprawdopodobniej porobili mi wszystkie wyniki, w tym posiew w zwiazku z moja infekcja - niebo a ziemia w porownaniu ze szpitalem u nas w miescie.
Jedno co mnie zastanawia to to, ze dzisiaj dodatkowo zlecili mi bete hcg - przestraszylam sie bo raczej w drugim trymestrze sie jej nie robi i nie wiem do czego im to potrzebne...
Jedno co mnie zastanawia to to, ze dzisiaj dodatkowo zlecili mi bete hcg - przestraszylam sie bo raczej w drugim trymestrze sie jej nie robi i nie wiem do czego im to potrzebne...
pscółka i spółka
kotulcia - to super że masz badania. Kiedyś któraś z dziewczyn pisała, że do testu podwójnego bada się betę. Jak się tam trzymasz? Masz jeszcze kogoś na sali?
agniecha83
cześć, ale we Wrocławiu ładne słoneczko dzisiaj świeci
Kotulcia, cieszę się, że opieka dobra
Ja dzisiaj na 16 mam wizyte i pół nocy przez to nie mogłam spać.... ale sie denerwuję
Kotulcia, cieszę się, że opieka dobra
Ja dzisiaj na 16 mam wizyte i pół nocy przez to nie mogłam spać.... ale sie denerwuję
Cześć dziewczyny, ja w sumie cieszę się na tą majówkę, bo mąż ma wolne 2-iego więc przynajmniej spędzimy trochę czasu razem. Jakoś zawsze mam uczucie że tego czasu jest za mało.
U nas dużo znajomych i rodziny chcą tradycyjnie robić grille ale prognozy pogody rzeczywiście nie są obiecujące :-(
Co dziś porabiacie? Jaki obiadek? Ja chyba skuszę się na domowego hamburgera wołowego zainspirowanego przepisem Okrasy
Przepis na hamburgera z grillowanym pomidorem i cebulą Kuchnia Lidla - taki nietypowy obiad będzie
Wczoraj do połowy dnia było u nas piękne słońce więc wybrałam się do parku na godzinne czytanie, echhh jaki to fajny relaks :-) Muszę częściej tak korzystać z pogody póki nie ma upałów i mam na to czas.
Acha, od kilku dni wróciły mi lekkie mdłości wieczorami :-(Mam nadzieję, że to tylko takie przejściowe.
U nas dużo znajomych i rodziny chcą tradycyjnie robić grille ale prognozy pogody rzeczywiście nie są obiecujące :-(
Co dziś porabiacie? Jaki obiadek? Ja chyba skuszę się na domowego hamburgera wołowego zainspirowanego przepisem Okrasy
Przepis na hamburgera z grillowanym pomidorem i cebulą Kuchnia Lidla - taki nietypowy obiad będzie
Wczoraj do połowy dnia było u nas piękne słońce więc wybrałam się do parku na godzinne czytanie, echhh jaki to fajny relaks :-) Muszę częściej tak korzystać z pogody póki nie ma upałów i mam na to czas.
Acha, od kilku dni wróciły mi lekkie mdłości wieczorami :-(Mam nadzieję, że to tylko takie przejściowe.
reklama
Podziel się: