reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Fikołki jak na trampolinie :-)

Rany dopiero mogę się położyć mój syn dzisiaj kończy 5 lat a jutro impreza :-) przygotowania całe popołudnie :-)

reklama
Dziewczynki a jak objawy u Was. U mnie mdlosci juz chyba koniec, apetyt chyba wraca, piersi mniej bola. 11 tydziwn ciazy bo ja od razu stres ze cos nie tak. I ciagnie mnie raz na jakis czas w dole brzucha.

Hej dziewczynki, u mnie antybiotyk plus ciaza kładzie maksymalnie... najchętniej bym przespala caly dzien.. wczoraj robiąc obiad o mało nie zemdlalam.. ehh..
U mnie wagowo podobnie do Madzi.. i jestem troszke przerazona bo u mnie w rodzinie kobietki to tak sobie spokojnie po +20.. my jak narazie z groszkiem +/- 1kg.. myslalam ze bedzie gorzej ze względu na zaparcia ale jest dobrze...
Co do objawow to pauletta u mnie tak samo.. wymioty odeszly w niepamiec, pozostaly nudnosci, ale to z glodu juz sie nauczylam ze wtedy cos musze pochlonac i jest ok.
Wczoraj odnotowalam pierwsza ciazowa zachciewajke.. ogladajac kuchenne rewolucje, zapragnelam oscypka, a ze mieszkam na podhalu, maz specjalnie o 7 rano jechal po oscypki dla ciężarnej :-) mmm.. pyycha!!! Pozdrawiam mocno brzuszki :-* :-*

Aga ja wczoraj także zapragnęłam oscypka! I nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę że mieszkasz na Podhalu! Ja mieszkam na zachodzie przy granicy z Niemcami więc mąż w życiu nie zorganizuje mi oscypka w takim tempie ;-)

Ja w końcu dopadłam arbuza chodz jeszcze nie taki dobry jak przez lato,ale już od miesiąca chodził za mną ;)

U mnie objawy ustały,senność,zmęczenie.
A mdłości wcale nie miałam.

reklama
A ja nic nie przytyłam,4kg na -.

Piersi bardzo dawno przestały bolec,teraz brzuch czesto pobolewa,zmeczenie,wiec bez drzemki w południe nie daje rady.
Spac chodze najpózniej o 21.
No i mdłosci ustapiły,poza paroma epizodami. W niedziele zwymiotowałąm pod sklepem,i wczoraj wieczorem i rano 2 razy ale to chyba przez stres zwiazany z usg.

Do góry