Może po prostu przestalam się martwic. Nie dopuszczam do siebie myśli, ze na prenatalnych wyjdzie cos zle. Zastanawia mnie tylko czy bejbol będzie miał wade serca czy go to ominie. Czy będzie mieć czy nie - nie zamartwiam się i nie będę ;-)
reklama
Dziewczynki a jak objawy u Was. U mnie mdlosci juz chyba koniec, apetyt chyba wraca, piersi mniej bola. 11 tydziwn ciazy bo ja od razu stres ze cos nie tak. I ciagnie mnie raz na jakis czas w dole brzucha.
Ja też sie stresuje
Te braki dolegliwości są stresujące... no ale musze wytrzymać di środy- wtedy mam wizyte,
Dziewczyny, czy któraś z Was śpi w staniku??? u mnie w pracy kolezanki mowily że całą ciąże spały w cyckonoszach - i twierdzą że dzięki temu mają mniejsze "kapie"
Rozwazalam spanie w staniku sportowym zeby mniej bolało. Dzięki za przypomnienie, dziś w nocy wyprobuje.
I u mnie za wcześnie na kopniaki, za późno na objawy. Nic nie czuje. Trochę to mnie stresuje, ale z drugiej strony to taki czas, spokojny. Co niby miałabym czuć?
I u mnie za wcześnie na kopniaki, za późno na objawy. Nic nie czuje. Trochę to mnie stresuje, ale z drugiej strony to taki czas, spokojny. Co niby miałabym czuć?
Cyntia85
Fanka BB :)
No tak, ale i pierwsze prenatalne sa ważne a widze ze nie kazda je robi.
Te pierwsze badania prenatalne u schyłku I trymestru są obowiązkowe dla kobiet powyżej 35 roku życia (i w paru innych przypadkach), a badania połówkowe są bezwzględnie obowiązkowe dla każdej kobiety.
Rjoanka - ja nie dałabym rady spać w staniku ;-)
Cyntia, dziekuje za glos rozsądku :-) Może jednak się wybiorę :-)
Co do spania w staniku - tez nie dałabym rady. Z tego co widziałam pare kobitek tez ma F jak ja i może daja rade, ale ja na wieczor jak je 'uwalniam' to czuje mega ulge i chociaż lubie spac na brzuchu i nieraz je w nocy gniote to i tak wole spac bez :-)
Co do spania w staniku - tez nie dałabym rady. Z tego co widziałam pare kobitek tez ma F jak ja i może daja rade, ale ja na wieczor jak je 'uwalniam' to czuje mega ulge i chociaż lubie spac na brzuchu i nieraz je w nocy gniote to i tak wole spac bez :-)
Cyntia85
Fanka BB :)
Anecznik, Madzia93, Liz1988, K_a_s, Agaa1987 - czy chcecie być na naszej liście przyszłych mam? Macie czas do końca weekendu na PW z datą porodu i wiekiem. Jeśli nie będzie odzewu, to uznam, że po prostu nie chcecie być na liście i nie będę się więcej narzucać i Was o to prosić.
reklama
Rjoanka daj jutro znac jak efekty :-) I skoro masz F to wspolczuje Ci tak jak i sobie :-) Moja kuzynka nim zaszla w ciaze miała maly biust, a cale zycie zazdroscila mi dużego :-) Teraz chętnie by to swoje F komus oddala :-)
Podziel się: