reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja skończyłam tydzień bułek na parze i zaczynam tydzień budyniowy :-D Apetyt powoli wraca, tylko wieczorem mdłości mnie jeszcze męczą. Kilo mam na plusie

reklama
Mdłości mi na szczęscie minęły :) Apetyt się wyrównał, więc moze waga też mniej będzie przybywać :) Za to mam mega wzdęcia i zaparcia :( a podobno nie mozna w ciazy Espumisanu. Wiecie może cos na ten temat? Nie zapytałam jeszcze ginekolog.

U mnie waga stoi w miejscu:-) 57.5kg od początku ciąży półtora na plusie a z synem już było 5 kg :-) na tym etapie na plusie:-)

Ja przed ciążą ważyłam 52 kg, potem na początku schudłam 2 kg, a teraz nadrobiłam już do 51,5 kg. Przynajmniej tak było jak się ostatnio ważyłam :confused: Ale ja nie należę do wysokich bo mam tylko 165 cm więc każde 2-3 kg jest u mnie widoczne niestety :sorry:

A teraz coś na poprawę humorku dla wszystkich, koniecznie zobaczcie bo to film w temacie (dziecięcym znaczy się) :-D

Devil Baby Attack - YouTube

U mnie od dwóch tygodni, czuli początku 4 miesiąca, żadnych objawów. Totalnie nic nie czuje. Nie czuje też ruchów, więc nie mam żadnych oznak bycia w ciąży. Gdyby nie biust, który idzie na rekord i wylewa sie z F i ciasne spodnie, to nie widzialabym żadnej różnicy ze stanem zero. Chciałabym już poczuć te motylki

reklama
Tak tak, biuścik też mam spory jak na mnie :)
I mąż stwierdził, że bardzo go w ciąży podniecam :) hihihi a ja mam awersję, co do swoich krągłości.
Może dlatego, że w ciąży z synem miałam tylko 9 kg na plusie, a w tej już na początku jest 3kg.

Do góry