reklama
Hej dziewczyny dawno sie nie odzywalam ale sledze na bierzaco..
Bardzo mi przykro Waszych Aniolkow :-( strasznie przezylam wasze straty... :-(
Kotulcia Was dziewczyny podziwiam za sile :-)
U mnie same stresy. Rodzice mi podupadli na zdrowiu, tata juz po operacji, mama przed.. ehh.. jeszcze dzisiaj sie zalamalam.. fatalne wyniki moczu.. łącznie z b.liczyni bakteriami... buuuu...
Bardzo mi przykro Waszych Aniolkow :-( strasznie przezylam wasze straty... :-(
Kotulcia Was dziewczyny podziwiam za sile :-)
U mnie same stresy. Rodzice mi podupadli na zdrowiu, tata juz po operacji, mama przed.. ehh.. jeszcze dzisiaj sie zalamalam.. fatalne wyniki moczu.. łącznie z b.liczyni bakteriami... buuuu...
Agaa nie panikuj z moczem. Ja też mam liczne bakterie w dodatku podwyższone leukocyty w moczu. Byłam na wizycie i dostałam antybiotyk na to. Nazywa się Monural i jest to tylko jedna saszetka. Po wypiciu jest o niebo lepiej :-) tylko jeśli masz mdłości to polecam wypić przed samym snem bo jest okropny w smaku i do końca dnia miałam mega mdłości
Dzieki Marrika, a pamietasz ile masz leukocytow?
Ja mam, barwa zotla, lekko metny, bialko: sladzik ?, uribililinogen norma,
nablonki liczne wpw,
leukocyty 10-20wpw
Bakterie b.liczne.
Wizyta w srode wiec wytrzymam, ale moze cos podratujecie, któraś miala podobnie?
Ja mam, barwa zotla, lekko metny, bialko: sladzik ?, uribililinogen norma,
nablonki liczne wpw,
leukocyty 10-20wpw
Bakterie b.liczne.
Wizyta w srode wiec wytrzymam, ale moze cos podratujecie, któraś miala podobnie?
Ostatnia edycja:
Madziorrek
Fanka BB :)
Monarti ja biorę leki na niedoczynność tarczycy, Wyszło mi w 8 tyg...
reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Agaa - a może do środy sok z żurawiny popij. Czasem można taki w aptece kupić.
Są też kapsułki Prenatal Uro Care (widziałam w SuperPharm) z wyciągiem z żurawiny specjalnie dla kobiet w ciąży. Nie zaszkodzi, a żurawinka dobra jest :-)
A tak mało dyskretnie spytam: podmywacie się przed oddaniem moczu?
Ja kiedyś miałam podobne wyniki i lekarz wprost mnie spytał czy się umyłam przed badaniem. Zdębiałam ;-) bo nigdy się nie myłam przed oddaniem moczu. Powiedział, że takie wyniki są nieważne. No i kazał wpierw się podmyć, posiusiać trochę do kibelka, a do kubeczka oddać mocz ze środkowego strumienia. Wyniki z kolejnego badania były idealne (te pierwsze zrobiłam na własną rękę, bo się z nim spierałam, że to nie korzonki mnie bolą, a nerki, hehe).
Lekarz mi wtedy powiedział, że jeśli kobieta się nie podmyje, to prawie na pewno wyjdą bakterie i nabłonki, a badanie ma pokazać co jest w środku, a nie na zewnątrz ;-)
Sunovia - Kochana, gdzie jesteś? Odezwij się..
Kotulcia - jak badanie?
Madziorrek - też bierzesz Euthyrox? Mnie endo kazał teraz zrobić dodatkowe badania na jakieś przeciwciała.
Są też kapsułki Prenatal Uro Care (widziałam w SuperPharm) z wyciągiem z żurawiny specjalnie dla kobiet w ciąży. Nie zaszkodzi, a żurawinka dobra jest :-)
A tak mało dyskretnie spytam: podmywacie się przed oddaniem moczu?
Ja kiedyś miałam podobne wyniki i lekarz wprost mnie spytał czy się umyłam przed badaniem. Zdębiałam ;-) bo nigdy się nie myłam przed oddaniem moczu. Powiedział, że takie wyniki są nieważne. No i kazał wpierw się podmyć, posiusiać trochę do kibelka, a do kubeczka oddać mocz ze środkowego strumienia. Wyniki z kolejnego badania były idealne (te pierwsze zrobiłam na własną rękę, bo się z nim spierałam, że to nie korzonki mnie bolą, a nerki, hehe).
Lekarz mi wtedy powiedział, że jeśli kobieta się nie podmyje, to prawie na pewno wyjdą bakterie i nabłonki, a badanie ma pokazać co jest w środku, a nie na zewnątrz ;-)
Sunovia - Kochana, gdzie jesteś? Odezwij się..
Kotulcia - jak badanie?
Madziorrek - też bierzesz Euthyrox? Mnie endo kazał teraz zrobić dodatkowe badania na jakieś przeciwciała.
Ostatnia edycja:
Podziel się: