reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Nawet nie wiem co napisać. Przykro mi , tyle ostatnio strat a myślałam ze czym bliżej drugi trymestr tym będzie bezpieczniej. Motylek- mam nadzieje ze jeszcze sie kiedyś uda nacieszyć maleństwem i ze już wiecej strat nie będzie.

Motylek - aż mi ciarki przeszły :( Bidulko.. To takie niesprawiedliwe :( Ciężko coś mądrego napisać w takiej sytuacji.. Wiedz, że zawsze będziesz tu mile widziana, a my będziemy Tobie kibicować w kolejnych staraniach. Światełko dla Twojego Aniołka
[*] Odezwij się po zabiegu.

Ale jaja. Przeglądałam produkty dla kobiet w ciąży na Allegro i znalazłam test na płeć TEST NA PŁEĆ DZIECKA OD 6 TYGODNIA CIĄŻY - płci (4066569155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tani nie jest, ale powiem Wam, że jakbym nie miała co robić z pieniędzmi, to bym sobie kupiła. Tylko z tego, co tam piszą, to nie sprawdza się u kobiet przyjmujących progesteron.

Ostatnia edycja:
No rzeczywiście Cyntia, gdybym nie miała co robić z pieniędzmi to bym zamówiła, a gdyby kosztował 20 zł kupiłabym 3 sztuki żeby mieć pewność....

Też Cyntia na to wczoraj wpadłam gdyby to tyle nie kosztowało to bym kupiła a jednak szkoda mi tych 120 zł :-( może są skuteczne kto wie:-)

Jestem po wizycie , wszystko ok:-) dziecko zdrowe na 5.04cm:-) śmieje się że już ma warge tatusia bardzo pełną i dużą ta dolną wstawie później fotki na wątek :-)
Motylek przykro mi :-( trzymaj się kochana

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny niestety zaraziłam się od córki jakimś wirusem i przedwczoraj w nocy dostałam gorączki ponad 39 stopni. Od rana miałam straszne bóle pleców i brzucha. Na szczęście miałam wczoraj wizytę u ginekologa i usg. Z maleństwem wszystko w porządku. Rozwija się prawidłowo i ma całe 6,6 cm:-) Dzisiaj czuję się trochę lepiej, już nie gorączkuje ale nadal bolą mnie mięśnie i głowa, więc sobie leżę cały dzień i się kuruję.

Widzę, że poruszyłyście temat wagi. U mnie nadal stoi w miejscu, a mój biust przytył min. 1 kg na pierś:-D

Czarna -Twój sen mnie rozbawił. W ciąży zdarzają się bardzo dziwne sny.

Dorota.D
– gratuluje udanej wizyty

Asiulka87
– trzymam kciuki byś jak najszybciej mogła starać się o kolejnego dzidziusia.

Enya
- jakbym usłyszała coś takiego od lekarza to bym zabiła. Widać jakie niektórzy mają podejście do pacjentek. Moja koleżanka też miała problemy z krótką szyjką i założono jej pessuar w ok. 13 tyg. Zdjęli jej w 36 tyg., a mały urodził się dopiero po 3 tygodniach.

Martina
– nieźle Cię nastraszyli, jakby nie potrafili normalnie sformułować listu i konkretnie napisać o co chodzi.

Motylek
– bardzo współczuje
[*] Trzymaj się.

Cyntia
- moja koleżanka była na tyle naiwna i kupiła sobie taki test. Wyszedł chłopczyk, a jest dziewczynka. Jak czytałam kiedyś o nich opinie to niektórym się sprawdzają. Czytałam o dziewczynie która zrobiła 2 różne testy i wyszły 2 różne wyniki

reklama
Do góry