reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Nawet nie wiem co napisać. Przykro mi , tyle ostatnio strat a myślałam ze czym bliżej drugi trymestr tym będzie bezpieczniej. Motylek- mam nadzieje ze jeszcze sie kiedyś uda nacieszyć maleństwem i ze już wiecej strat nie będzie.

Motylek - aż mi ciarki przeszły :( Bidulko.. To takie niesprawiedliwe :( Ciężko coś mądrego napisać w takiej sytuacji.. Wiedz, że zawsze będziesz tu mile widziana, a my będziemy Tobie kibicować w kolejnych staraniach. Światełko dla Twojego Aniołka
[*] Odezwij się po zabiegu.

Ale jaja. Przeglądałam produkty dla kobiet w ciąży na Allegro i znalazłam test na płeć TEST NA PŁEĆ DZIECKA OD 6 TYGODNIA CIĄŻY - płci (4066569155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tani nie jest, ale powiem Wam, że jakbym nie miała co robić z pieniędzmi, to bym sobie kupiła. Tylko z tego, co tam piszą, to nie sprawdza się u kobiet przyjmujących progesteron.

Ostatnia edycja:
No rzeczywiście Cyntia, gdybym nie miała co robić z pieniędzmi to bym zamówiła, a gdyby kosztował 20 zł kupiłabym 3 sztuki żeby mieć pewność....

Też Cyntia na to wczoraj wpadłam gdyby to tyle nie kosztowało to bym kupiła a jednak szkoda mi tych 120 zł :-( może są skuteczne kto wie:-)

Jestem po wizycie , wszystko ok:-) dziecko zdrowe na 5.04cm:-) śmieje się że już ma warge tatusia bardzo pełną i dużą ta dolną wstawie później fotki na wątek :-)
Motylek przykro mi :-( trzymaj się kochana

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny niestety zaraziłam się od córki jakimś wirusem i przedwczoraj w nocy dostałam gorączki ponad 39 stopni. Od rana miałam straszne bóle pleców i brzucha. Na szczęście miałam wczoraj wizytę u ginekologa i usg. Z maleństwem wszystko w porządku. Rozwija się prawidłowo i ma całe 6,6 cm:-) Dzisiaj czuję się trochę lepiej, już nie gorączkuje ale nadal bolą mnie mięśnie i głowa, więc sobie leżę cały dzień i się kuruję.

Widzę, że poruszyłyście temat wagi. U mnie nadal stoi w miejscu, a mój biust przytył min. 1 kg na pierś:-D

Czarna -Twój sen mnie rozbawił. W ciąży zdarzają się bardzo dziwne sny.

Dorota.D
– gratuluje udanej wizyty

Asiulka87
– trzymam kciuki byś jak najszybciej mogła starać się o kolejnego dzidziusia.

Enya
- jakbym usłyszała coś takiego od lekarza to bym zabiła. Widać jakie niektórzy mają podejście do pacjentek. Moja koleżanka też miała problemy z krótką szyjką i założono jej pessuar w ok. 13 tyg. Zdjęli jej w 36 tyg., a mały urodził się dopiero po 3 tygodniach.

Martina
– nieźle Cię nastraszyli, jakby nie potrafili normalnie sformułować listu i konkretnie napisać o co chodzi.

Motylek
– bardzo współczuje
[*] Trzymaj się.

Cyntia
- moja koleżanka była na tyle naiwna i kupiła sobie taki test. Wyszedł chłopczyk, a jest dziewczynka. Jak czytałam kiedyś o nich opinie to niektórym się sprawdzają. Czytałam o dziewczynie która zrobiła 2 różne testy i wyszły 2 różne wyniki

reklama
Do góry