judy nie martw się, to że ktoś nie przytył do tej pory to wcale nie znaczy, że w ogólnym rozrachunku wyjdzie mu jakoś bardzo mało, zawsze można potem nadrobić 10 kg w miesiąc bądź dwa szczerze mówiąc ja jak już miałabym sporo przytyć to chyba wolałabym żeby to się działo stopniowo od początku a nie jakoś nagle, bo nie wyobrażam sobie co by wtedy było z moją skórą
reklama
Oj dziewczyny jakoś to będzie, w końcu druga połowa ciąży przypada nam na lato, a wtedy to na lodach i zielonej sałacie jakoś pociągniemy do października i wszystkie będziemy laski ;-)
sunovia hop hop gdzie Ty się schowałaś że Cię nie widać?
sunovia hop hop gdzie Ty się schowałaś że Cię nie widać?
pscółka i spółka
Fanka BB :)
judy - ja mam do tej pory nieprzespane noce ale niestetykilogramów to nie pomogło zrzucić, podobnie jak intensywne karmienie piersią:-( dietą i ćwiczeniami zeszłam zaledwie 3 kilo. Po drugiej ciąży będę musiała się silniej zawziąć
motylek05
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,dawno się nie odzywalam.za dużo tu było złych wieści,a ja sama z plamieniem i jeszcze się nakrecalam ale ja dziś też przychodzę że złymi informacjami wczoraj wyladowalam w szpitalu z plamieniem i okazało się że mojej kruszynce nie bije serduszko zatrzymało się na 9 tyg. dziś czykam na zabieg
Ja tak naprawdę nie zdążyłam się nacieszyć ciążą tak do końca ,przez te plamienia, ale miałam taka cicha nadzieję że może uda się
Mam nadzieję że jestem juz ostatnia z tak złymi informacjami ! I że Wasze ciążę będą się juz bez problemowe do samego końca ! I tego każdej z Was życzę !
Ja tak naprawdę nie zdążyłam się nacieszyć ciążą tak do końca ,przez te plamienia, ale miałam taka cicha nadzieję że może uda się
Mam nadzieję że jestem juz ostatnia z tak złymi informacjami ! I że Wasze ciążę będą się juz bez problemowe do samego końca ! I tego każdej z Was życzę !
reklama
Madziuella81
Aktywna w BB
witam dziewczynki...
widzę że temat wagi poruszacie....Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13kg (w 4 miesiącu miałam operację) które do dzisiaj mi cały czas zalega. teraz mam 1,5 kg na plusie. Jedyne co pociesza to teraz nie mogę popołudniami jeść, odrzuca mnie od wszystkiego. jedynie herbata z cytryną, kawa 'Inka' z mlekiem i jabłka. tylko na to mogę sobie pozwolić.....
Czarna85 ty normalnie czytasz w moich myślach. Tak sobie dzisiaj właśnie wymyśliłam, że jutro na obiad gołąbki ziemniaczane zrobię, tylko że w sosie pomidorowym. Już nawet kapustę dzisiaj kupiłam. A w poniedziałek barszczyk czerwony...pycha.....
Jak u Was pogoda, bo u mnie dzisiaj słoneczko.....oby już tak zostało......
Pozdrawiam wszystkich gorąco.....:-)
widzę że temat wagi poruszacie....Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13kg (w 4 miesiącu miałam operację) które do dzisiaj mi cały czas zalega. teraz mam 1,5 kg na plusie. Jedyne co pociesza to teraz nie mogę popołudniami jeść, odrzuca mnie od wszystkiego. jedynie herbata z cytryną, kawa 'Inka' z mlekiem i jabłka. tylko na to mogę sobie pozwolić.....
Czarna85 ty normalnie czytasz w moich myślach. Tak sobie dzisiaj właśnie wymyśliłam, że jutro na obiad gołąbki ziemniaczane zrobię, tylko że w sosie pomidorowym. Już nawet kapustę dzisiaj kupiłam. A w poniedziałek barszczyk czerwony...pycha.....
Jak u Was pogoda, bo u mnie dzisiaj słoneczko.....oby już tak zostało......
Pozdrawiam wszystkich gorąco.....:-)
Podziel się: