reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

judy nie martw się, to że ktoś nie przytył do tej pory to wcale nie znaczy, że w ogólnym rozrachunku wyjdzie mu jakoś bardzo mało, zawsze można potem nadrobić 10 kg w miesiąc bądź dwa :) szczerze mówiąc ja jak już miałabym sporo przytyć to chyba wolałabym żeby to się działo stopniowo od początku a nie jakoś nagle, bo nie wyobrażam sobie co by wtedy było z moją skórą :baffled:

reklama
Ja tak właśnie z córką tylam dopiero po 20tyg Ale za to kilo na tydzień :-S ale miałam też straszne obrzęki dlatego część tej wagi to była zatrzymana w organizmie woda

Nie ukrywam ze mi apetyt dopisuje :) cóż wiedziałam ze przytyje a o figurę sie nie martwię :) nie przespane noce pomogą zrzucić pare kilo ;)

Oj dziewczyny jakoś to będzie, w końcu druga połowa ciąży przypada nam na lato, a wtedy to na lodach i zielonej sałacie jakoś pociągniemy do października i wszystkie będziemy laski ;-)

sunovia hop hop gdzie Ty się schowałaś że Cię nie widać?

judy - ja mam do tej pory nieprzespane noce ale niestetykilogramów to nie pomogło zrzucić, podobnie jak intensywne karmienie piersią:-( dietą i ćwiczeniami zeszłam zaledwie 3 kilo. Po drugiej ciąży będę musiała się silniej zawziąć:tak:

Witajcie dziewczyny,dawno się nie odzywalam.za dużo tu było złych wieści,a ja sama z plamieniem i jeszcze się nakrecalam :( ale ja dziś też przychodzę że złymi informacjami :( wczoraj wyladowalam w szpitalu z plamieniem i okazało się że mojej kruszynce nie bije serduszko :( zatrzymało się na 9 tyg. :( dziś czykam na zabieg :(
Ja tak naprawdę nie zdążyłam się nacieszyć ciążą tak do końca ,przez te plamienia, ale miałam taka cicha nadzieję że może uda się :(

Mam nadzieję że jestem juz ostatnia z tak złymi informacjami ! I że Wasze ciążę będą się juz bez problemowe do samego końca ! I tego każdej z Was życzę !

reklama
witam dziewczynki...

widzę że temat wagi poruszacie....Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13kg (w 4 miesiącu miałam operację) które do dzisiaj mi cały czas zalega. teraz mam 1,5 kg na plusie. Jedyne co pociesza to teraz nie mogę popołudniami jeść, odrzuca mnie od wszystkiego. jedynie herbata z cytryną, kawa 'Inka' z mlekiem i jabłka. tylko na to mogę sobie pozwolić.....

Czarna85 ty normalnie czytasz w moich myślach. Tak sobie dzisiaj właśnie wymyśliłam, że jutro na obiad gołąbki ziemniaczane zrobię, tylko że w sosie pomidorowym. Już nawet kapustę dzisiaj kupiłam. A w poniedziałek barszczyk czerwony...pycha.....

Jak u Was pogoda, bo u mnie dzisiaj słoneczko.....oby już tak zostało......

Pozdrawiam wszystkich gorąco.....:-)

Do góry