No dzidziulla daje rade teraz zamowilam z kolezanka z sali salatke z tunczyka bo wiecznie glodna tu chodze a kolacja byla nie do zjedzenia i mlodej chyba smakowalo zdrowe jedzonko bo znowu odezwala sie pare razy puknieciem - chyba wczorajszy dzien ja rozruszal ale zaskoczona jestem bo wg usg to 12tydz. Wg om 13 tydz. I wczesnie ja czuje - w ciazy z synem to byl 15-16 tydzien jakos
reklama
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Kotulcia z zapartym tchem czytałam i miałam nadzieje na happy end na szczęście czujesz ruchy ;**
Wielodzietna 3mam kciuki
Ja dzis pochodzilam troche bolał brzuch i w sklepie musiałam lecieć do WC wyleciał ze mnie ogromny skrzep a w domu drugi ufff troszkę bolec przestało zobaczymy jak z jutrem.
Wielodzietna 3mam kciuki
Ja dzis pochodzilam troche bolał brzuch i w sklepie musiałam lecieć do WC wyleciał ze mnie ogromny skrzep a w domu drugi ufff troszkę bolec przestało zobaczymy jak z jutrem.
reklama
mi ginekolog mówił żeby na tą suchość w nosie psikać wodą morską - ale ja nienawidze wszelkich psikaczy do nosa;/ kupiłam sobie żel nawilżający do nosa Rinozine - ale w składzie ma kwas hialuronowy ;/ wprawdzie na ulotce nie ma żadnej informacji ze kobiety w ciaży nie mogą stosować ale jakoś się boję...
magduś92 i rjoanka łączę się z Wami w tym dyskomforcie
magduś92 i rjoanka łączę się z Wami w tym dyskomforcie
Podziel się: