reklama
Hej. Dziewczyny w smyku promocja na te poduszki do spania;-)
z 240 na 150zł.
Ja taką włąsnie zamówiłam,wklejam link;-)
http://www.smyk.com/dziecko-mama/mama/komfort-i-zdrowie,721903,s?sort=scoreDesc&qtype=facetForm
Ja zamówiłam ta różową za 152zł
z 240 na 150zł.
http://www.smyk.com/dziecko-mama/mama/komfort-i-zdrowie,721903,s?sort=scoreDesc&qtype=facetForm
Hej. Dziewczyny w smyku promocja na te poduszki do spania;-)
z 240 na 150zł.
Komfort i zdrowie - mama, dziecko w smyk.com
Taka poduszka to fajna sprawa?
Kto już ma doświadczenie,niech zda relację
dziewczyny wczoraj strasznie pokłóciłam się z mężem i wiadomo co za tym idzie byłam w okropnych nerwach, dzis sytuacja sie powtórzyłą, cała w nerwachi do tego płacz, eh teraz mam wyżuty sumienia i boje się zy z dzidzią będzie wszystko ok?jestem w 10 tyg ciąży. prosiłam męza by na mnie tak nie naskakiwał i nie krzyczał bo nie moge sie w ciąży denerwować ale nie docierało to do niego. tak strasznie się boje aby nie stracić dziecka i żeby dziecko się prawidłowo i zdrowo rozwijało.
Madzia93 - to jest to badanie z tymi kropelkami, co rozszerzają źrenice? Ja miałam takie badanie w tej ciąży.
Ja będę kupować taką poduszkę, w kształcie literki I :-)
Tak dokładnie to jest to badanie.
Dokładnie ci wszystko sprawdzą co masz w oczach itp
wielodzietna
Zaciekawiona BB
prosze o wykreslenie mnie z listy, dzis rano w domu poronilam, jestem w szpitalu,
zycze Wam i Waszym Fasolkom wszystkiego naj
zycze Wam i Waszym Fasolkom wszystkiego naj
Kotulcia ale miałaś przeżycie, współczuje. Na szczęście z maleństwem wszystko dobrze. Dziwne, że od czwartku nie stwierdzili przyczyny. Może coś dźwigałaś?
Wielodzietna mam nadzieję, że jeszcze się ułoży i zobaczysz serduszko.
Ja dzisiaj wykorzystałam piękną pogodę i ogarniałam troszeczkę przed domem. Jak tak pięknie świeci słońce, to mam od razu ochotę i siłę na wszystko. Niestety od jutra deszcz.
Dziewczyny co sądzicie o jeździe na rowerze w naszym stanie?
Pewnie zaraz ktoś powie, że jestem nieodpowiedzialna, ale w końcu ciąża to nie choroba o ile nie jest zagrożona. Ja jeżdżę na rowerze i nawet na rolkach oczywiście bez szaleństw. Prowadzę 7 godzin zajęć fitness tygodniowo oczywiście dostosowane do mojego stanu, (pilates, fitness dla ciężarnych, rowery, abt ) staram się nie wykonywać ćwiczeń na mięśnie brzucha oprócz zademonstrowania. Co do jazdy na rowerze nie ma przeciwskazań do jazdy typowo rekreacyjnej, spokojnej. Prowadziłam w klubie rowery dla ciężarnych i przychodziły panie nawet w zaawansowanej ciąży. W jeździe terenowej przede wszystkim chodzi o groźbę upadku niż sam wpływ kręcenia na ciąże. Myślę że wszystko jest dla ludzi jak się robi to z głową. Także spokojnie Moja koleżanka w 8 miesiącu jeździła rowerem i urodziła zdrowiusieńką córeczkę
reklama
agatka13
Fanka BB :)
bardzo mi przykro wielodzietna.swiatelko dla Twojego malenstwa*.
czy ten pasm nieszczesc kiedys sie zakonczy?
czy ten pasm nieszczesc kiedys sie zakonczy?
Podziel się: