reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

pscółka gastrotuss można na 100% w ciąży. Całą poprzednią ciążę na nim "jechałam". Początkowo kulturalnie wciągając w pracy saszetki, a w 8 miesiącu piłam już z gwinta. Niestety progesteron tak mi poluzował przełyk, że musiałam spać na siedząco, bo treść żołądka wlewała mi się do gardła i to był dopiero ból :szok: polecam też gaviscon

Nie piszę, bo wyjechałam sobie z mężem na kilka dni. Teraz złapałam doła, bo przeczytałam w jakiejś gazecie, że laska wróciła do pracy 3 dni po porodzie. Początkowo chodziła na 3-4 h z dzieckiem, a po dwóch miesiącach wróciła na stałe. Mam wrażenie, że jestem patologicznym leserem :baffled:

rjoanka gratuluję synka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Juz pisałam na fb .. Chciałam odebrać wypis a tu trafiłam z tymi bólami na izbe lekarz zrobił mi usg okazało się ze mam zastój stad te bole i pęcznienie brzucha przepisał mi antybiotyk i przeciwbólowe leki za tydzień mam przyjść na usg jeśli nie zejdZiw to czeka mnie zabieg

Asiulka - ja po zabiegu mogłam wypróżnić się dopiero jakoś na 3 dobę i miałam przy tym taki ból, że aż mi słabo było. 3 dni męczyłam się przez te jelita. A no-spa może by pomogła?

Asiulka -kochana czemu Ty tak musisz cierpieć? Zastój w jelitach? Nie dali Ci żadnych czopkow? Mnie się od razu pytali czy nie potrzebuje?

Zastój w jelitach to pol biedy mam zastój w macicy porobily siw skrzepy i odchody ciążowe zostały ;/ jeśli po antybiotyku nie zejdzie mam też nospw i ketonal to w piątek ponowne lyzeczkowanie mnie czeka ;/

gnagna- mi raz pod koniec ciąży cofneło i w stronę oskrzelipoleciało o matko jak to paliło, normalnie płakałam, przepić się tego nie dało,bo to nie ta dziurka:baffled: Szukaliśmy kogoś z refluksem komu możemy oddać ten gastrotus, nie sądziłam, że to mi się przyda:-D
asiulka - bidulko, już mogłoby to się skończyć. Trzymamkciuki żeby antybiotyk pomógł &&

Asiulka bedzie juz napewno wszystko dobrze, antybiotyk zadziala napewno, trzymaj sie.

Moja mala znowu chora, kolejny antybiotyk, trzeci z kolei. Ostatnio tydzien w domu, tydzien w przedszkolu bidulka. To jej 4 infekcja kolejno :((

witajcie dziewczyny.przepraszam ze dopiero teraz pisze,ale jakos nie mialam ochoty na kompa.wypuscili mnie juz o 12 do domciu z czego bardzo bylam zadowolona.jednak co dom i wlasne lozko to nie ma nic lepszego na swiecie.dostalam zastrzyki na obkurczenie macicy i do kontroli za 15 dni.jestem juz na chodzie i nawet na dzialce i po zakupy bylam moim autkiem.

reklama
Do góry