reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
wielodzietna nawet tak nie pisz! Ile tu było podobnych historii a okazywało się że wszystko jest ok... Jeszcze dwa tyg. dzidzia ma jeszcze szansę:) Trzymam kciuki&&&&

Wklejam kolejny raz:
u mnie w
5t6d lekarz ledwo znalazł pęcherzyk 2mm,
6t5d pęcherzyk dalej bez zarodka 8,5mm - Ty jesteś na tym etapie teraz prawda? A u mnie nawet zarodka nie było;) i plamienia do tego...
7t5d zarodek 4mm z bijącym serduszkiem:)

Ostatnia edycja:
Wielodzietna- nawet tak nie pisz- u mnie na tym etapie ciąży co Ty jesteś też nie wiele było widać!!!

Włączcie POLSAT CAFE- na program PORODY

Ostatnia edycja:
Wielodzietna - pytałam już wcześniej: ile mm ma Twój pęcherzyk? Daj sobie czas. Byłaś na wizycie u innego lekarza?

Hej,

bardzo was przepraszam dziewczyny, ale ostatnio nie wyrabiam na zakrętach przez to, że jestem sama z córką. A jeszcze jak na złość akurat teraz muszą jej się pchać nowe zęby, więc wieczorem jest maruda, a i w nocy pobudki się zdarzają.

Uzupełniłam listę, widzę też, że mamy już moderatorkę :-), a więc Cyntia nasza droga moderatorko mam propozycję, byś przykleiła najważniejsze tematy - ten, w którym rozmawiamy, listę i wizyty, tak, żeby zawsze były na górze ;-)

Jujka, mnie tez kaszel męczył ponad tydzień i zartowalismy z mezem, ze jeśli będziemy chcieli żeby małe poczulo sie bezpiecznie jak w łonie matki, to będziemy kopać w lozeczko :-)))

reklama
Do góry