reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
rjoanka - dziewczyny na kwietniówkach na kaszel polecałynapar z majeranku. Mi na ból i drapanie w gardle pomagała sól emska.

Yupi, to już dzisiaj. Jejku jak to się ciągnęło:baffled:

Witam....
mnie jak coś dolegało to po prostu szłam do apteki i pytałam farmaceuty co mogę brać...
w pierwszej ciąży miałam usuwany wyrostek i przeszłam anginę ropną, więc bez antybiotyku się nie obeszłło, i mała urodziła się zdrowa. Może niezbyt gruba bo 2980 ale za to 58cm. I tak zostalo do dzisiaj 27kg przy 154 cm.
Antybiotyk oczywiście przepisany przez lekarza....

A tak z innej beczki...Moje objawy jakieś dziwne....Do południa jestem jak młody Bóg, a popołudniu umieram. Śpię na okrągło i mdłości po 15 się pojawiają....Za to rano 6 godzina a ja już na nogach...

I co do moderatorek to zgadzam się z resztą brzuszków, niech to będzie Cyntia....

Pozdrawiam dziewczynki....

Asiulka - mam kotki niewychodzące, które jedzą tylko suchą karmę. Nie daję im surowego mięsa ani trawy do jedzenia. Jak mówiłam o tym poprzedniemu ginowi, to mówił, że nie ma ryzyka. Ale spytam jeszcze tego, u którego teraz jestem na prowadzeniu ciąży. Kurczę, no mam nadzieję, że nic nie złapię.
A co do sprzątania to jest temat rzeka. Dla mojego P. regularne to jest absurd :/ Ale co tam - przyzwyczaiłam się.

dzień dobry :)

Cyntia, to możemy sobie podać rękę, mój m też nie sprzata kuwety tylko ja, ale też sie przyzwyczaiłam.

ide robić śniadanko, miłego dnia no i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :)

Ja nawet ubikacji nie sprzatam bo mam takie srodki czystosci ze dla mnie smierdza i sa mocne naszykuje chlopu i on myje :)...
No jak juz musisz i kotki w domu sa to najlepiej wlasnie w rekawiczkach

Moim zdaniem nawet nie sprzątnie kuwety nie uchroni przed ewentualnym zarażeniem się toxo - koty przecież chodza w kuwecie po tych swoich kupach, zagrzebują łapkami a potem wskakują wszędzie - na blaty, stoły, chodzą po łóżku. Jednak ja uważam że przy domowych kotach nie ma dużego ryzyka - jak już kiedyś pisałam - równie dobrze można się zarazić jedząc niemyte owoce i warzywa:)

Ehh trzeba się ogarnąć i na jakieś zakupy wyruszyć bo nie mam nic na obiad - ale pójdę na łatwiznę i będzie spaghetti:D A syf w domu przeokropny i też trzeba posprzątać:(

reklama
Ja też dużo czytałam o toxo i nadal śpię z kotami. Rękawiczki nie zaszkodza, ja w nich obieram wloszczyzne i ziemniaki, jeśli są takie w ziemi. Wywalam po jednorazowym użyciu. Jakbym mogła zbliżać sie do surowego mięsa, to też pewnie w nich.

Do góry