reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
rjoanka - dziewczyny na kwietniówkach na kaszel polecałynapar z majeranku. Mi na ból i drapanie w gardle pomagała sól emska.

Yupi, to już dzisiaj. Jejku jak to się ciągnęło:baffled:

Witam....
mnie jak coś dolegało to po prostu szłam do apteki i pytałam farmaceuty co mogę brać...
w pierwszej ciąży miałam usuwany wyrostek i przeszłam anginę ropną, więc bez antybiotyku się nie obeszłło, i mała urodziła się zdrowa. Może niezbyt gruba bo 2980 ale za to 58cm. I tak zostalo do dzisiaj 27kg przy 154 cm.
Antybiotyk oczywiście przepisany przez lekarza....

A tak z innej beczki...Moje objawy jakieś dziwne....Do południa jestem jak młody Bóg, a popołudniu umieram. Śpię na okrągło i mdłości po 15 się pojawiają....Za to rano 6 godzina a ja już na nogach...

I co do moderatorek to zgadzam się z resztą brzuszków, niech to będzie Cyntia....

Pozdrawiam dziewczynki....

Asiulka - mam kotki niewychodzące, które jedzą tylko suchą karmę. Nie daję im surowego mięsa ani trawy do jedzenia. Jak mówiłam o tym poprzedniemu ginowi, to mówił, że nie ma ryzyka. Ale spytam jeszcze tego, u którego teraz jestem na prowadzeniu ciąży. Kurczę, no mam nadzieję, że nic nie złapię.
A co do sprzątania to jest temat rzeka. Dla mojego P. regularne to jest absurd :/ Ale co tam - przyzwyczaiłam się.

dzień dobry :)

Cyntia, to możemy sobie podać rękę, mój m też nie sprzata kuwety tylko ja, ale też sie przyzwyczaiłam.

ide robić śniadanko, miłego dnia no i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :)

Ja nawet ubikacji nie sprzatam bo mam takie srodki czystosci ze dla mnie smierdza i sa mocne naszykuje chlopu i on myje :)...
No jak juz musisz i kotki w domu sa to najlepiej wlasnie w rekawiczkach

Moim zdaniem nawet nie sprzątnie kuwety nie uchroni przed ewentualnym zarażeniem się toxo - koty przecież chodza w kuwecie po tych swoich kupach, zagrzebują łapkami a potem wskakują wszędzie - na blaty, stoły, chodzą po łóżku. Jednak ja uważam że przy domowych kotach nie ma dużego ryzyka - jak już kiedyś pisałam - równie dobrze można się zarazić jedząc niemyte owoce i warzywa:)

Ehh trzeba się ogarnąć i na jakieś zakupy wyruszyć bo nie mam nic na obiad - ale pójdę na łatwiznę i będzie spaghetti:D A syf w domu przeokropny i też trzeba posprzątać:(

reklama
Ja też dużo czytałam o toxo i nadal śpię z kotami. Rękawiczki nie zaszkodza, ja w nich obieram wloszczyzne i ziemniaki, jeśli są takie w ziemi. Wywalam po jednorazowym użyciu. Jakbym mogła zbliżać sie do surowego mięsa, to też pewnie w nich.

Do góry