reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Martaha, Miętowa, Annam ... tak bardzo mi przykro :-(

ja również dzisiaj przeszłam swoje. Wybrałam się do lekarza, zestresowałam jak przed najgorszym egzaminem, poczekałam 1,5 h pod gabinetem.... a potem dowiedziałam się, że doktor nie przyjdzie. Coś im się w systemie pochrzaniło. Oznacza to, że niczego się nie dowiedziałam i teraz stres jest jeszcze większy.

Po powrocie do domu zadzwoniłam do przychodni, w której przyjmuje położnik, który prowadził moją poprzednią ciążę i jakimś cudem wciśnięto mnie na jutro. Mam już wszystkiego dosyć.

reklama
Martha, Annam, MIĘTOWA. Strasznie mi przykro [*] zapalam światełko dla Waszych Aniołków :-(

Jakie to niesprawiedliwe :-( dlaczego tak dużo kobiet traci swoje Aniołki ??

Trzymajcie się kobietki dzielnie i nie przestawajcię walczyć o Wasze pociechy :-)

Dziewczyny wszystko dobrze. Jest serduszko 130 uderzeń na minute. Nawet słyszałam. Powiedział ze mam się niczym nie przejmować, że będzie dobrze. Jestem juz spokojniejsza... Powiedział że najważniejsze nie występowały u mnie plamienia i że wg niego powinno się wszystko utrzymać bo wygląda pieknie. Wizyta za 2 tygodnie. Dziękuje, że tutaj jesteście.

ale jakie to jest niesprawiedliwe, że ktoś chciał dać dziecku cały swiat nagle wszystkie plany i marzenia sie walą... Kochane jestem z Wami myślami i Was mocno sciskam

reklama
A wiec jestem po spotkaniu gp... Pogratulowal a z racji tego ze miesiac temu robilysmy badania pod Katem przygotowania do in vitro a sie Okazalo ze jestem w ciazy lekarz mial juz podstawowe badania krwi .. Wszystko ok procz tsh mam lekko ponizej normy mam niedoczynnosc tarczycy troszeczke mnie to smart wilo za 3 tyg man powtorzyc badania I sie okaze .... Czekam na tel od midwife teraz jestem 9 tydzien pani w recepcji niepotrafila mi odpowiedziec kiedy moge sie spodziewac telefonu od niej ... A wy dziewcZyny kiedy mialyscie 1 spotkanie w ktorym tyg???

Do góry