reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Hej Mamusie nie było mnie tu ze 100 lat :). Mam problem i chciałam zapytać czy Wy może macie doświadczenie albo rady w tym temacie. Chodzi o to że moja Kaja przestała chcieć jeść mleko z piersi, pociumka chwile i zaczyna odwracać głowę, wyginać się itd. Wszystko zaczęło się od tego jak zaczęłam jej wprowadzać nowe jedzonka, które bardzo ładnie je, (mięska, warzywa, owoce, różne jogurty, serki itd) dodam, że próbujemy odżywiać się metodą blw. Przez to, że ona nie chce jeść zaczęła zanikać mi laktacja :( Czy macie może jakieś pomysły jak wspomóc laktacje bo chciałabym ja jeszcze trochę pokarmić, a mleczka niestety coraz mniej :(

Hej ;) juz jestem, mialam tel niedysponowany

Rozyczkowa - goraczka byla od zeboli (mamy juz 6 i widze ze kolejny bedzie sie pojawial) a chrypka przeszla po 3 dniach.
Domka jak fajnie ze mala juz je z Wami :)
Ja nie mam odwagi jakos boje sie o zadlawienie ;/

reklama
Cześć!
Hsantana to dobrze, że to nie jakieś choróbsko:tak:

Młody jadł wczoraj pierwszy raz domową pomidorową, taką jak i my, tyle, że bez śmietany:tak:Dobrze poszło, zaczęłam mu też dawać przylepki, ale odgryza takie kawały, że aż mu z buźki wyciągam czasem bo też się boję...

Do góry