hej dziewczyny moje dziecko to w ogóle jakies nie ospale jest w dzien do 3 godz mi przesypia alllleee.... w nocy do 6mc mialam pobudki co 2 godz teraz ma 8 mc i budzi sie co godzine na przytulansko rzadziej na karmienie )) nie pomagaja zadne kaszki zupki i inne cuda przed snem buziaki
reklama
aleksandraprotasiewicz
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny Nie miałam nawet minutki by coś napisać :/ Ale wieczorkiem, systematycznie Was podczytywalam
U nas pojawił się bardzo duży problem- nie chcemy nic ( ewentualnie mleko) jeść, no może dosłownie 2--3 łyżeczki czegoś spróbujemy, zamykamy buzię, marudzimy - o i tak już od ok. tygodnia. O drzemce w ciągu dnia (nawet na spacerze) zapomnijcie, a jak już uda się zasnąć, to po 40 min budzi się z mega płaczem (który raczej nie jest z powodu głodu bo mleczko dostał godzinę temu).Właśnie wychodziły dwie dolne dwójki jednocześnie, wiec aby to było to. Chociaż wcześniej nie było marudzenia i aż takiej niechęci do jedzenia. Nie wspominam już o wakacjach, które właśnie się zaczęły- wszystkie brzdace w domu 24h/7 Moja Pani od porządków miała 2 tyg. urlopu - chyba nie chcecie wiedzieć jak wygląda moje mieszkanie
U nas pojawił się bardzo duży problem- nie chcemy nic ( ewentualnie mleko) jeść, no może dosłownie 2--3 łyżeczki czegoś spróbujemy, zamykamy buzię, marudzimy - o i tak już od ok. tygodnia. O drzemce w ciągu dnia (nawet na spacerze) zapomnijcie, a jak już uda się zasnąć, to po 40 min budzi się z mega płaczem (który raczej nie jest z powodu głodu bo mleczko dostał godzinę temu).Właśnie wychodziły dwie dolne dwójki jednocześnie, wiec aby to było to. Chociaż wcześniej nie było marudzenia i aż takiej niechęci do jedzenia. Nie wspominam już o wakacjach, które właśnie się zaczęły- wszystkie brzdace w domu 24h/7 Moja Pani od porządków miała 2 tyg. urlopu - chyba nie chcecie wiedzieć jak wygląda moje mieszkanie
kacha88
Fanka BB :)
A ja dzisiaj wrocilam od rodzicow ehhh i znowu cale dnie bede sama z Stasiem bo maz dopier o 18 w domku
Co do jedzenia to u nas tez kaszka o 18.40 a tak o 21/22 stas sie budzi na mleczko a potem tak o 2,4,6 i o 7 wstaje hymm wydaje mi sie ze o 4 je bo jest glodny reszta to nawyk aaaaa jak zabkuje to juz kosmos pitrafi co godzine sie budzic
Dziewczyny moj Stas jest na piersi, ma skaze i chyba jakies alergi wiec kaszki je na pepti mam na nie recepte i moje pytanie czy ktoras z was uczyla picie 8 miesieczniaka pepti zamias piersi ? Boja mam problem w nocy chce go karmic piersia a w dzien pepti nooo ale stas pije z niekapka wode i jak czuje ze to mleko to niee. Jakies rady ? Uczyc butelki?
Co do jedzenia to u nas tez kaszka o 18.40 a tak o 21/22 stas sie budzi na mleczko a potem tak o 2,4,6 i o 7 wstaje hymm wydaje mi sie ze o 4 je bo jest glodny reszta to nawyk aaaaa jak zabkuje to juz kosmos pitrafi co godzine sie budzic
Dziewczyny moj Stas jest na piersi, ma skaze i chyba jakies alergi wiec kaszki je na pepti mam na nie recepte i moje pytanie czy ktoras z was uczyla picie 8 miesieczniaka pepti zamias piersi ? Boja mam problem w nocy chce go karmic piersia a w dzien pepti nooo ale stas pije z niekapka wode i jak czuje ze to mleko to niee. Jakies rady ? Uczyc butelki?
Ostatnia edycja:
Hsantana
Zaciekawiona BB
Kocha88 u mnie jest tak ze z butelki pije wode, moje mleko tez ale jak poczuje mm to ani rusz... Daje mu troche do kolacji z doidy...chcesz przejsc w ciagu dnia na pepti? Dobrze zrozumialam? Ciezko.. Ja widze co moj wyprawia ale trzymam kciuki zeby sie udalo.
kacha88
Fanka BB :)
Hehe wiem ze to trudne ale sprawa sie sama rozwiazuje bo ma w ciagu dnia ostatnio ma protest na cyca i kaszki, rano cyca nie tknie a kaszki max 120 je tezod tygodnia owoce nareszcie wiec jeden posilek odpadl . Mam nadzieje ze dociaiemy tak do roczku a pote zastapie toogurtami itp.aaa no hyba ze nie minie skaza bialkowa
Ale tu cisza
Ale tu cisza
My kasze jemy na śniadanie i czasem na podwieczorek z owocem. Robię jej albo kasze orkiszową albo płatki ryżowe i dodaje owoc. Na śniadanie zwykle kaszki z bobovity ale chce z nich zrezygnować na rzecz zdrowszych kaszek te jednak mają cukier i dodatki smakowe.
reklama
R
Różyczkowa
Gość
Witam!
Także zaglądam, ale pamiętnika to mi się nie chce pisaćA nawet jak jest jakaś rozmowa to coś ciężko mi się wbić
Co do kaszek to u nas jakaś glutenowa na śniadanko, a ryżowa na kolację, głównie daję bobovitę, sporadycznie nestle.
Pozdrawiam!
Także zaglądam, ale pamiętnika to mi się nie chce pisaćA nawet jak jest jakaś rozmowa to coś ciężko mi się wbić
Co do kaszek to u nas jakaś glutenowa na śniadanko, a ryżowa na kolację, głównie daję bobovitę, sporadycznie nestle.
Pozdrawiam!
Podziel się: