reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Dzień dobry:)
Dziewczyny, jak Wasze maluchy zniosły te upały? U nas okropnie :( Olek przez ostatnie dwa dni, spał w ciągu dnia tylko 1h... i niechętnie jadł, w nocy budził się po dwa razy, nadrabial zaległości z jedzeniem. Hania to samo :(

Hej, u nas nie tak źle, Gabi troszkę mniej spala i troszkę mniej zjadła, marudna bardziej niż zwykle i to tyle. Ale w domu mamy chłodno, a większość czasu spedzilysmy w parku z jeiorem w cieniu na kocu, więc nie możemy narzekać.

Witam!
aleksandra moje dzieci znoszą upały dobrze, zero jakichkolwiek zmian w spaniu, jedzeniu czy zachowaniu:tak:
Domka po prostu masz extra z tym jedzeniem Małej:tak:

Pozdrawiam!

Haneczka taak,jezeli je cs od nas to je tak jak my.rosołek,kotleciki,warzywa,ziemniaki,nieraz jakiejs zupy.Aale jak gotuje jej oddzienie to tylko ziołami.Np.nam ostatnio smazylam rybe a jej upieklam,my jemy pomidory ze smietana ona bez.

Hej dziewczyny!:)

Ostatnio pytałam tu o podawanie dzieciaczkom zup na wywarach i padały odpowiedzi, że jakoś po 10 msc, czyli to co sama wiedziałam po doświadczeniach ze starszakiem, a na wczorajszej wizycie u pediatry lekko się zdziwiłam...Zaliczaliśmy szczepienie, więc przy okazji zapytałam i o to. Pani dr powiedziała, że stary schemat żywienia (nie wiem który miała na myśli...)mówił, że można taką zupę podać po miesiącu jedzenia zupek bezwywarowych, a obecny nie daje już w tej kwestii takich wytycznych bo teraz to jest zasada, że wszystko można dać już, ale ona poleca co by dać z 2-3 zupki bez wywaru i jak będzie ok to maluch może zjeść tę samą zupę co my (z tym, że rozsądnie przyprawioną). Także śpieszę Wam tu donieść co się dowiedziałam:tak:
Pozdro!

reklama
Witajcie dziewczyny strasznie dawno mnie nie było i widze duzo osob ktorych nie znam wiec czuje sie jak nowa hehe
Co do upalow moj je zle znosi'mniej je, jest marudny,spi zle aleee zabki mu na dole ida i oczywiscie nadal nie wyszly :)
Tak dawno mnie nie bylo bo Stas ciagle wysypany i glowy nie mialam do niczego a teraz juz prawie 2 miesiace czysty procz szyjki ale to chyba wina zabkowania

Mam nadzieje ze ktos mnie pamieta a inni przygara :p

Do góry