reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Dzień dobry:)
Dziewczyny, jak Wasze maluchy zniosły te upały? U nas okropnie :( Olek przez ostatnie dwa dni, spał w ciągu dnia tylko 1h... i niechętnie jadł, w nocy budził się po dwa razy, nadrabial zaległości z jedzeniem. Hania to samo :(

Hej, u nas nie tak źle, Gabi troszkę mniej spala i troszkę mniej zjadła, marudna bardziej niż zwykle i to tyle. Ale w domu mamy chłodno, a większość czasu spedzilysmy w parku z jeiorem w cieniu na kocu, więc nie możemy narzekać.

Witam!
aleksandra moje dzieci znoszą upały dobrze, zero jakichkolwiek zmian w spaniu, jedzeniu czy zachowaniu:tak:
Domka po prostu masz extra z tym jedzeniem Małej:tak:

Pozdrawiam!

Haneczka taak,jezeli je cs od nas to je tak jak my.rosołek,kotleciki,warzywa,ziemniaki,nieraz jakiejs zupy.Aale jak gotuje jej oddzienie to tylko ziołami.Np.nam ostatnio smazylam rybe a jej upieklam,my jemy pomidory ze smietana ona bez.

Hej dziewczyny!:)

Ostatnio pytałam tu o podawanie dzieciaczkom zup na wywarach i padały odpowiedzi, że jakoś po 10 msc, czyli to co sama wiedziałam po doświadczeniach ze starszakiem, a na wczorajszej wizycie u pediatry lekko się zdziwiłam...Zaliczaliśmy szczepienie, więc przy okazji zapytałam i o to. Pani dr powiedziała, że stary schemat żywienia (nie wiem który miała na myśli...)mówił, że można taką zupę podać po miesiącu jedzenia zupek bezwywarowych, a obecny nie daje już w tej kwestii takich wytycznych bo teraz to jest zasada, że wszystko można dać już, ale ona poleca co by dać z 2-3 zupki bez wywaru i jak będzie ok to maluch może zjeść tę samą zupę co my (z tym, że rozsądnie przyprawioną). Także śpieszę Wam tu donieść co się dowiedziałam:tak:
Pozdro!

reklama
Witajcie dziewczyny strasznie dawno mnie nie było i widze duzo osob ktorych nie znam wiec czuje sie jak nowa hehe
Co do upalow moj je zle znosi'mniej je, jest marudny,spi zle aleee zabki mu na dole ida i oczywiscie nadal nie wyszly :)
Tak dawno mnie nie bylo bo Stas ciagle wysypany i glowy nie mialam do niczego a teraz juz prawie 2 miesiace czysty procz szyjki ale to chyba wina zabkowania

Mam nadzieje ze ktos mnie pamieta a inni przygara :p

Do góry