reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Jak ja zazdroszcze przespanych nocy ;) mnie sie taka noc jeszcze nie przytrafila od chwili porodu... wystarczyly by mi nawet 4 godziny...

Probowalam podac modyfikowane..( chcialam tylko na noc z nadzieja ze duzej pospi- z kleikiem) ale ni hu hu

U nas karmienie wyglada tak;
7.00 cyc
10.00 deserek
12.00 cyc
14.00 cyc- pociumka
15.00 obiadek
17.00 cyc
19.00 kaszka
20.30 cyc i spanie
23.30 cyc
2.00 cyc
5.00 cyc

Bosche dopiero teraz widze ile ja razy dziennie z bufetem na wierzchu latam :D

judy dzięki za odpowiedź w sprawie glutenu...w sumie odchodzi się już od stopniowego wprowadzania pokarmów z tego co mówi nasza pediatra.

Mały lekko przeziębiony ale tragedii nie ma. Byłam z nim jednak wczoraj późnym popołudniem na kontrolnym osłuchaniu i szczęśliwie czysto. Gorzej, że na wadze nie przybrał:(Martwię się. W poniedziałek kolejna wizyta.
Pozdrawiam!

Ojej dawno tu nie zaglądałam. Myślałam ze od kiedy pojawiło się zamknięte forum to otwarte juz umarło,a tu tyle nowych mam. Normalnie zaskoczona jestem...

W takim razie witam nowe mamuśki i wasze pociechy :-)

U nas też jeszcze kp. Ale Nocki to jakaś masakra. Co godzinę karmienie albo i częściej. Górne jedynki idą. Kiedy ten koszmar się skończy.

Ostatnia edycja:
Ja bym chciala, bo bardzo mi sie podobaja takie uszka z kolczykami, ale mezu w glowe sie tylko popukal jak mu powiedzialam.

reklama
Do góry