aleksandraprotasiewicz
Zaciekawiona BB
Wawka, ja się mogę zamienić, Ty mi podrzucasz swoje dziewczyny a ja Tobie moja czwórkę Też nie będę miała pomocy teściów aż do połowy następnego tygodnia Mój młody też nie przesypia jeszcze całych nocek :/ Owszem, czasem się zdarza, że śpi sobie do 4 czy 5. Ale przeważnie między 2-3 się budzi głodomór W ostatnich dniach, je bardzo malutko na kolację, nie wiem dlaczego. I nie ma szans, żeby przespał do tej 5 Ale i tak wstaje wcześnie, przeważnie przed 6.00 :/
Za to poprawiło się u nas z obiadkami, i z ilością, i czasem karmienia U nas dziś serwowalismy brokuła z ziemniaczkiem i indykiem.
Heh, ale nie powiem na macie mogę zostawić nawet na długo. Zdążę rozładować zmywarkę, załadować na nowo, zrobić remanent w lodówce i szafkach z żywnością i spokojnie napić się zielonej herbatki
Za to poprawiło się u nas z obiadkami, i z ilością, i czasem karmienia U nas dziś serwowalismy brokuła z ziemniaczkiem i indykiem.
Heh, ale nie powiem na macie mogę zostawić nawet na długo. Zdążę rozładować zmywarkę, załadować na nowo, zrobić remanent w lodówce i szafkach z żywnością i spokojnie napić się zielonej herbatki