reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

A U nas zmiana o 180 stopni. Wczoraj maruda okropna cały dzień, a dziś leży dużo na macie. Dziś docenilam to, że mam starszą córkę. Młodsza pełna za nią i jej zabawki odbiera. A ja mam luz, hehe. Wiadomo. Starszą się wkurza. No ale taki los starszego rodzeństwa, ze się młodszym musi zająć.
Ola: super, ze się zaszczepiliscie. A dzieciaczek spory. My mamy 7400.

reklama
Witam dziewczynki! :)
Dopiero 10.00 a ja śpiąca i bez sił, w dodatku tak zmęczona porankiem, czuję się jak by było już późne popołudnie.
Młody marudny, ale przynajmniej zjadł porcję kaszki, chociaż tyle dobrze. Później spędziłam równo godzinę, siedząc przy łóżeczku i "prosiłam" żeby poszedł spać :) a jak już zasnął, to przyszedł ślusarz poprawić zamek, tyle narobił hałasu, myślałam, że wyjdę z siebie, tylko spoglądałam na ekran video niani i wyczekiwalam, kiedy młody otworzy oczka ;) Na szczęście nie ruszyło go to :)
A jak u Was poranek :)

U nas nocka z przerwami. O 3.30 cycanie i pogawędki zamiast spania. Po 6 pobudka. Po 9 mała poszła spać, a ja razem z nią. Wstałam przed 11, a ona śpi dalej :-) Wyspałam się tylko dzień strasznie rozwalony. Powinnam już robić obiad, a dopiero skończyłam jeść śniadanie ;-)

Moja dziś wstała o 7:30 więc jest ok. Raz ja wstałam, raz tatuś i jestem wyspana. Nie narzekam na małą bo daje pospać.

Hej.ale u nas upał super:-)
MAm cicha nadzieje ze w sobote tez tak bedzie.

Włąsnie pieke małej cukinie i ziemniaki.Ja chce jej dac cała bo ona ładnie sama je łapkami.Wczoraj zjadla dwa racuszki z gryki:/-)

A U nas dziś maruda straszna. Dlaczego moje młodsze dziecko nie może przespać całej nocy i nie pobawi się sami na macie? Czy ja dużo chce id życia?
A. I jeszcze niania we czwartek i piątek ma wolne. Wykoncza mnie moje maluszki.

reklama
wwaka piateczka u mnie to samo,karoli przebil sie zab ale dala syrene bo chyba ja jeszcze boli.Do tego sfajczylam cukinie:confused2:
Dobrze ze starsza umie sie sama soba zajac

Do góry