reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Moja kiedyś to nawet kilka razy dziennie robiła.... ostatnimi czasy tylko 1 raz dziennie a teraz już 3 dzień nie robi... martwię się bo pierwszy raz tak się zdarzyło, że nie robi... pielęgniarka mówiła żeby podać espumisan w kroplach... podałam ale bez efektu jak na razie... masowalam też brzuszek a kupy jak nie było tak nie ma... a widzę, że pobolewa ją brzuszek..

reklama
jabłka jadłam... koperek do picia podawałam, ale moja mała nie może tego smaku zaakceptować.. w ogóle nie chce pić z butelki nic... mam czopki ale tam jest napisane, że można podawać po 1 roku życia... masakra jakaś... jeszcze na dodatek się drapie i ma jakieś delikatne zmiany na policzkach.. lekarz stwierdził, ze mam odstawić to co może ją uczulać... więc ja zaczęłam uważać na to co jem to teraz problem z kupą się zrobił... wyląduje w wariatkowie chyba... zawsze coś musi się dziać.... :(

Cześć Dziewczyny

Jak tu spokojnie.

Judy, ważne, że rożek się sprawdza i tyle. Moja usypia w łóżeczku ze smokiem przy muzyce z karuzeli, ale jak jest zmęczona to muszę ją pokołysać w tym łóżeczku trochę i wcale mnie to nie martwi póki śpi w nocy.

Moja ma problem ze spaniem dłużej niż pół godziny w dzień a przez to w nocy jak próbuje ją położyć przed 22 to się wybudza, a po 22 czary śpi bez budzenia się. Ma swoją godzinę spania i tyle, ale przez to wieczory mamy różne i skrajnie inne.

Dostałam paczkę od Hippa i zarejestrowałam się jeszcze na bebiko i bebilon. Polecam Wam tego Hippa bo przysłali słoiczek i łyżeczką oraz kupon na następny słoiczek i sok do odebrania w Rossman i zniżki na jedzonko w Rossman.

Witam z kawką :)

Zarejestrowałam się na tych wszystkich stronach i czekam na przesyłki :)

Pospałyśmy dzisiaj prawie do 9, już drugi dzień :tak: Od kilku dni Zośka pokasłuje codziennie rano po przebudzeniu. W dzień i w nocy jest ok. To takie kaszlenie, prychanie nie taki typowy kaszel. NIe wiem o co chodzi. Może suche powietrze czy co?

Miałam zamiar zrobić dzisiaj grochówkę ale nie chce mi się iść do sklepu po żeberka. Jutro zrobię ;-)

reklama
Domka ślini się ale nie jakoś bardzo mocno. A u was te kaszlenie to w dzień jest czy też rano? We wtorek mamy szczepienie, jak nie będzie się nasilać to zaczekam do wizyty.

Do góry