reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Moja kiedyś to nawet kilka razy dziennie robiła.... ostatnimi czasy tylko 1 raz dziennie a teraz już 3 dzień nie robi... martwię się bo pierwszy raz tak się zdarzyło, że nie robi... pielęgniarka mówiła żeby podać espumisan w kroplach... podałam ale bez efektu jak na razie... masowalam też brzuszek a kupy jak nie było tak nie ma... a widzę, że pobolewa ją brzuszek..

reklama
jabłka jadłam... koperek do picia podawałam, ale moja mała nie może tego smaku zaakceptować.. w ogóle nie chce pić z butelki nic... mam czopki ale tam jest napisane, że można podawać po 1 roku życia... masakra jakaś... jeszcze na dodatek się drapie i ma jakieś delikatne zmiany na policzkach.. lekarz stwierdził, ze mam odstawić to co może ją uczulać... więc ja zaczęłam uważać na to co jem to teraz problem z kupą się zrobił... wyląduje w wariatkowie chyba... zawsze coś musi się dziać.... :(

Cześć Dziewczyny

Jak tu spokojnie.

Judy, ważne, że rożek się sprawdza i tyle. Moja usypia w łóżeczku ze smokiem przy muzyce z karuzeli, ale jak jest zmęczona to muszę ją pokołysać w tym łóżeczku trochę i wcale mnie to nie martwi póki śpi w nocy.

Moja ma problem ze spaniem dłużej niż pół godziny w dzień a przez to w nocy jak próbuje ją położyć przed 22 to się wybudza, a po 22 czary śpi bez budzenia się. Ma swoją godzinę spania i tyle, ale przez to wieczory mamy różne i skrajnie inne.

Dostałam paczkę od Hippa i zarejestrowałam się jeszcze na bebiko i bebilon. Polecam Wam tego Hippa bo przysłali słoiczek i łyżeczką oraz kupon na następny słoiczek i sok do odebrania w Rossman i zniżki na jedzonko w Rossman.

Witam z kawką :)

Zarejestrowałam się na tych wszystkich stronach i czekam na przesyłki :)

Pospałyśmy dzisiaj prawie do 9, już drugi dzień :tak: Od kilku dni Zośka pokasłuje codziennie rano po przebudzeniu. W dzień i w nocy jest ok. To takie kaszlenie, prychanie nie taki typowy kaszel. NIe wiem o co chodzi. Może suche powietrze czy co?

Miałam zamiar zrobić dzisiaj grochówkę ale nie chce mi się iść do sklepu po żeberka. Jutro zrobię ;-)

reklama
Domka ślini się ale nie jakoś bardzo mocno. A u was te kaszlenie to w dzień jest czy też rano? We wtorek mamy szczepienie, jak nie będzie się nasilać to zaczekam do wizyty.

Do góry