reklama
monia090
Fanka BB :)
U nad dzisiaj jakies humorki od rana. Cyc nie, butelka nie, smok nie, na rekach tez nie. Teraz zasnela. Moze jak sie wyspi to humorek bedzie lepszy.
Mamy dzieci ze skaza jakie kupki robia wasze dzieci? Bo moja strasznie rzadkie i ze sluzem i nie wiem czy tak moze byc czy isc do lekarza.
Mamy dzieci ze skaza jakie kupki robia wasze dzieci? Bo moja strasznie rzadkie i ze sluzem i nie wiem czy tak moze byc czy isc do lekarza.
Martyna_Ch
Nianiusia- ja mam bezdotykowy microlife, później sprawdzę jaki model i za każdym razem podaje inną temperaturę.
Martyna_Ch
Model nc150
Martyna_Ch
No mi np za każdym razem na małym pokazuje inną temperaturę. Raz 36,6 a zaraz 39 potrafi pokazać. Na mnie jak patrzę raz jest 36,6 a drugi raz 36,7 to jest mała roznica. Ale małemu muszę dodatkowo elektronicznym termometrem sprawdzać nawet na instrukcji pisze ze u niemowląt może termometr pokazywać różna temperaturę
reklama
Martyna_Ch
Domka12- mozliwe. Mały też raz się rusza podczas mierzenia a raz nie. Raz bliżej przystawiam termometr raz jest trochę dalej. Może to też ma jakieś znaczenie
Podziel się: