reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Izabella - gratulacje. To wyzwanie - mała dzidzia i obrona. Kiedyś tak ciągnęłam studia dzienne i pracę na pełen etap. Magisterkę pisałam od 22 (jak wracałam z pracy) do 2 w nocy, a na 7 już byłam w pracy. To były czasy. Teraz już siły nie te.

U nas z laktacją ciut lepiej w ciągu dnia, ale wieczorem jak młody ma największe zapotrzebowanie ... pustka i muszę dokarmiać mm. Kurcze ze starszakiem tak nie miałam. Ale trzeba przyznać, że zapiedz***am w ciągu dnia jak mały samochodzik i to pewnie z przemęczenia.

Poniżej apel mojego siostrzeńca Adasia o 1% z podatku. Wiem, że takich dzieciaczków potrzebujących jest sporo, ale jeśli któraś z Was się zdecyduje nam pomóc to będę bardzo wdzięczna. Możecie także przekazać zaprzyjaźnionym księgowym/biurom rachunkowym jeśli takowe macie. Jeszcze raz z góry dzięki.
Zobacz załącznik 664677

reklama
askar185 - jak mam obie przeładowane to daje jedna więcej i na podpicie 2-ga, ustabilizuje Ci się nie ściągaj jak nie musisz

Witajcie dziewczyny:-):-):-)
gratki magistra:-)

jak wasze nocki? u nas dzisiejsza noc była bardzo udana mały spał 19.30-3.30 a potem oczywiscie o 6 trochce sobie gwiazdki na suficie oglądał i jeszcze nunu do 8.30 i oczywiscie poszła kupa do aż do pach !!!:sorry: mąz oczywiscie sie owrocił na piecie a ja walczłam zeby zdjąc mu obsrane body :cool2: oszywiscie prześcieradło też obsrane hee no bywa. Ostatnio mi sie wydaje ze piore tylko przescieradła albo ciuszki Stasia

Hej Dziewczyny. Powiedzcie mi czy któraś z Was używała bądź używa aplikatora do noska takiego podłączonego do odkurzacza? My teraz walczymy z lekkim katarem szczególnie jak mała się budzi to są glutki. Używałyśmy fridy jednak u nas się ona nie sprawdza i zastanawiam się nad zakupem właśnie tego do odkurzacza. U nas nocka super. Mała spała od 20.45 do 7.50, a wczoraj mój tata ją ważył i waży 7 kg :D

Hej Dziewczyny. Powiedzcie mi czy któraś z Was używała bądź używa aplikatora do noska takiego podłączonego do odkurzacza? My teraz walczymy z lekkim katarem szczególnie jak mała się budzi to są glutki. Używałyśmy fridy jednak u nas się ona nie sprawdza i zastanawiam się nad zakupem właśnie tego do odkurzacza. U nas nocka super. Mała spała od 20.45 do 7.50, a wczoraj mój tata ją ważył i waży 7 kg :D

ja mam fride i na szczescie jeszcze nie musiałam jej używać ale od wczoraj mały czasem jak by cos w nosku miał jak go karmi ale za chwilke to wciaga i juz nic nie słysze hym??:confused: co do waszej nocki to fajnie sie masz ja sie cisze jak mały sie o 3 obudzi:-D

Hej dziewczyny :-)

Ja tez uzywam katarku i bardzo polecam.

U nas nocka fajna, 21-3-7. Dzisiaj sie zbuntowalam i rano nakarmilam mala ale polozylam sie z powrotem do lozka i kazalam mezowi do niej wstac. A co, tez czasem chce sie wyspac :p oczywiscie o 9 juz mi ja przyniosl, bo niby glodna, a ona po prostu chciala spac.
Zjadla rano z cyca ale nie wyjadla do konca to jej odciagnelam 60 ml, a ona dalej glodna. No to dalam jeszcze 60 i dopiero sie najadla. No to ile ona z tego cyca wyjada jak jeszcze tyle musi dojesc? I czemu nie wyjada do konca? Ehh czemu to dziecko nie moze po prostu wziac cyca i jesc tylko wiecznie problem :-(

reklama
Też mam aspirator katarek. Moi chłopcy już po 4 razy mieli w tym sezonie katar (cały weekend zastanawiam się co robię nie tak), więc był używany często gęsto. Polecam. Fridę mam tylko na nocki:tak:

Do góry