reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

To omal nas nie pokonała jajecznica :) na fb ogólnie czesc z was ogarniam albo po zdjęciach maluszków albo po ich imionach ale jeszcze nie wszystkie.
Od nas jeszcze Sylwestrowi goście nie wyszli. P przy nich biega a ja karmie młodą. Ledwo ją urodziłam a ona juz ma rok ;)

reklama
Pscółka: wielkie buziaki za wskazówki, jak Matiego usypiasz. U nas zadziałało za pierwszym razem :szok: Mała usnęła sama w nocy i dziś w dzień też. Szok.

dawno mnie tutaj nie było..wiec wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku.

dziewczyny koszmar od 18 .12 do 29.12 leżalam z jankiem w szpitalu mial zapalenie płuc , rotowirusa ...ja tez złpalam rota a do tego zapalenie ucha środkoewgo ..jeśli macie jakiegoś dobrego laryngologa z okolic krakowa to błagam podajcie namiary bo jest calkowicie glucha jas sie ma w miare dobrze choc jescze kaszle jutro idziemy sie zbadac ....postaram sie juz wrocic do was bo bardzo mi was brakowało a wszpitalu nie miałam siły janeczek cały czas na rekach...

Dziewczyny grupa utworzona:) żeby utworzyć dodałam dwie z was które miałam w kontaktach:) Jak macie ochotę dołączyć to piszcie na PW podam Wam nazwę grupy żeby nie podawać ogólnie:)

My zaraz jedziemy do moich rodziców. Tak mi się nie chce, ale Mama marudzi, że chce dziewczyny zobaczyć.

Fajnie was widzieć dziewczyny. Największym zaskoczeniem jest dla mnie garmelka ;-)

Kotulcia wyszlo ze sa dwie grupy teraz haha:) Da sie je jakos polaczyc? Jak cos dodalam Cie do tej pierwszej. Kazda z Was moze dodac mame ktorej jeszcze nie ma. W ten sposob wszystkie sie odnajdziemy.

reklama
To teraz są dwie grupy na fb? Bo już nie ogarniam.

Martyna: pytałam się Pscolki gdzie kładzie synka w dzień do spania? Bo ja do tej pory kladlam córkę w pokoju dziennym. Za poradą Pacolki kładę ją w sypialni i włączam odgłos radia. No i działa. Do tej pory to młoda musiała być lulana na rękach, a teraz to zasypia sama.

Do góry