reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

To omal nas nie pokonała jajecznica :) na fb ogólnie czesc z was ogarniam albo po zdjęciach maluszków albo po ich imionach ale jeszcze nie wszystkie.
Od nas jeszcze Sylwestrowi goście nie wyszli. P przy nich biega a ja karmie młodą. Ledwo ją urodziłam a ona juz ma rok ;)

reklama
Pscółka: wielkie buziaki za wskazówki, jak Matiego usypiasz. U nas zadziałało za pierwszym razem :szok: Mała usnęła sama w nocy i dziś w dzień też. Szok.

dawno mnie tutaj nie było..wiec wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku.

dziewczyny koszmar od 18 .12 do 29.12 leżalam z jankiem w szpitalu mial zapalenie płuc , rotowirusa ...ja tez złpalam rota a do tego zapalenie ucha środkoewgo ..jeśli macie jakiegoś dobrego laryngologa z okolic krakowa to błagam podajcie namiary bo jest calkowicie glucha jas sie ma w miare dobrze choc jescze kaszle jutro idziemy sie zbadac ....postaram sie juz wrocic do was bo bardzo mi was brakowało a wszpitalu nie miałam siły janeczek cały czas na rekach...

Dziewczyny grupa utworzona:) żeby utworzyć dodałam dwie z was które miałam w kontaktach:) Jak macie ochotę dołączyć to piszcie na PW podam Wam nazwę grupy żeby nie podawać ogólnie:)

My zaraz jedziemy do moich rodziców. Tak mi się nie chce, ale Mama marudzi, że chce dziewczyny zobaczyć.

Fajnie was widzieć dziewczyny. Największym zaskoczeniem jest dla mnie garmelka ;-)

Kotulcia wyszlo ze sa dwie grupy teraz haha:) Da sie je jakos polaczyc? Jak cos dodalam Cie do tej pierwszej. Kazda z Was moze dodac mame ktorej jeszcze nie ma. W ten sposob wszystkie sie odnajdziemy.

reklama
To teraz są dwie grupy na fb? Bo już nie ogarniam.

Martyna: pytałam się Pscolki gdzie kładzie synka w dzień do spania? Bo ja do tej pory kladlam córkę w pokoju dziennym. Za poradą Pacolki kładę ją w sypialni i włączam odgłos radia. No i działa. Do tej pory to młoda musiała być lulana na rękach, a teraz to zasypia sama.

Do góry