reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

A ja w sumie nie wiem czy to dobry pomysł z grupą na fb. Boję się, żeby nie wyszło jak z tą grupą na początku ciąży. Przeniosło się parę dziewczyn i w sumie opuściły z czasem bb. Nie każda ma w końcu profil na fejsie. No chyba, że pozakładają profile?

reklama
Juz mam:)
Fajnie Was tak zobaczyc.

wracajac do naszych rozmow.

Czarna ja tez ostani okres mialam w Sylwestra rok temu. Ja sie nawet nie ludzilam ze kolejny nie przyjdzie. Odpuscilam w styczniu i bach:)

Agnieszka ja zawsze mialam guzki w pachy przed miesiaczka no i cala ciaze. A jak urodzilam to zrobil mi sie jeden wielki. Ktoras mama, juz niepamietam ktora polecila mi grzac i masowac i zniknal. Oczywiscie przed wyjsciem ze szpitala byl sprawdzany przed doktorke czy nie przylega do niczego. Mi zawsze mowiono ze jak boli to dobrze. Ale i tak idz to sprawdzic.

Moja mama mi wlasnie napisala, ze mojej bratowej siostry tesciowa umarla dzis rano. A wyobrazcie sobie, ze wigilie zmarl jej tesc. Masakra jakas, kostucha oboje zwinela w ciagu tygodnia. Bardzo im wspolczuje, nie wiem ile smutku mozna zniesc na raz.

Ostatnia edycja:
A ta grupa na fb to już jest? Bo szukam i nie widzę. Mi się już pogroszkowało kto jest kto :szok::szok: Ale z dziewczynami z forum kwietniowego (od starszej córki) też nie wszystkie umiem przypisać do profilów na fb.

Edit: ok mam, dzięki :-D

Renisus - przykre :( Może dla tej kobiety śmierć męża była ponad siły i organizm nie wytrzymał :(

My lecimy na spacer nad morze.

Renisus: ja tak zaczęłam poprzedni nowy rok. W styczniu 2014 mieliśmy dwa pogrzeby. Koszmarny początek roku dlatego czekałam na 2015.

reklama
Cyntia, wlasnie tam bylo inaczej. Ona niechciala sie leczyc a miala jakiegos guza. Wlasciwie to liczyli sie z tym ze do konca roku moze umrzec. To smierc tescia byla zaskoczeniem, mowil wtedy ze kostucha po prostu osoby pomylila.
Wawka ja mialam jeden, pod koniec stycznia - moj dziadek na dzien dziadka umarl. Lezal w szpitalu z innym dziadkiem i w tym samym czasie umarli.
Smutne, ale taka jest kolej rzeczy.

Do góry