reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Nieeeeee no dziewczyny poplatalyscie mi sie :p
Garmelki to juz wogole nie jestem w stanie znaleźć a tu jeszcze Mona i Goska jedynym slowem OMG.

Garmelko bylam na 100% ze ta sliczmotka z takim ladnyn usmiechem to Ty :)

Ja po dzieciach ogarniam, kto jest kto ;) ale na fb mozna zrobic grupe i tam kazda napisze kto jest kto. Co Wy na to?

Ja nie wiem czy to dobry pomysł z grupą na fb. Boję się, żeby nie wyszło jak z tą grupą na początku ciąży. Przeniosło się parę dziewczyn i w sumie opuściły z czasem bb. Nie każda ma w końcu profil na fejsie. No chyba, że pozakładają profile?

Działa?

No nie wiem co zrobiłam, ale to na pewno ja :(
Coś mi się wcisnelo i nie wiem nawet co. No jadlam jajecznice i to wygladalo tak, ze wyslizgnal mi sie telefon i podnoszac go zobaczylam tylko "OK" i piorun wie co ja tam kliknelam.
-----
Już wiem co mi się kliknelo. Coś o zatwierdzaniu tematu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry