reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Nieeeeee no dziewczyny poplatalyscie mi sie :p
Garmelki to juz wogole nie jestem w stanie znaleźć a tu jeszcze Mona i Goska jedynym slowem OMG.

Garmelko bylam na 100% ze ta sliczmotka z takim ladnyn usmiechem to Ty :)

Ja po dzieciach ogarniam, kto jest kto ;) ale na fb mozna zrobic grupe i tam kazda napisze kto jest kto. Co Wy na to?

Ja nie wiem czy to dobry pomysł z grupą na fb. Boję się, żeby nie wyszło jak z tą grupą na początku ciąży. Przeniosło się parę dziewczyn i w sumie opuściły z czasem bb. Nie każda ma w końcu profil na fejsie. No chyba, że pozakładają profile?

Działa?

No nie wiem co zrobiłam, ale to na pewno ja :(
Coś mi się wcisnelo i nie wiem nawet co. No jadlam jajecznice i to wygladalo tak, ze wyslizgnal mi sie telefon i podnoszac go zobaczylam tylko "OK" i piorun wie co ja tam kliknelam.
-----
Już wiem co mi się kliknelo. Coś o zatwierdzaniu tematu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry