reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ej laski ale nie uciekajcie mi na fb :-(

agniecha też mam guzka na prawej piersi. Wyszedł mi w 9 mcu ciąży. Mówiłam o tym swojemu ginowi i położnym w szpitalu i radzili mi na razie nic z tym nie robić bo to może być związane z karmieniem, gruczołami mlecznymi itp. Dopiero po jakimś czasie od zakończenia karmienia mam to zbadać jeśli samo nie zniknie. Mój się powiększa jak mam pełną pierś i zmniejsza jak jest opróżniona. I czasem jest bardziej płaski a czasem okrągły. Mam nadzieję że to nic poważnego ale czasem też mnie strach oblatuje :baffled:

reklama
Czarna: ja też odkryłam w ciąży ze starszą córką kilka guzkow. Na usg okazało się niegroźne, a jak skończyłam kp to na kontroli okazało sie ze zniknęły. Ja na forum zostaje, nigdzie się nie wybieram: )

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi w sprawie guzków :tak: Wybiore się do lekarza w przyszłym tygodniu.

My byliśmy na długim spacerku, zahaczyliśmy o gofry w rynku więc dietę zaczynam od jutra :)

To co z ta grupa na fejsie?

mam dola 1x wlasnie uderzylam swojego meza:((( moj tato 8go ma miec wszczepiane bajpasy a dzis snilo mi sie ze umarl jestem jakas poddenerwowana ta cala sytuacja ;/ najgorsze jest to ze maz dostal za nic a ja nie mam zamiaru go przepraszac ';/ ale zaczynam rok;/

reklama
Patrzę na wasze foty na fb i widze jak wasze maluszki pięknie główki podnoszą a moja nie chce na brzuch i zaczynam się martwić. Wiem ze jest najmłodsza i w pionie jak ją nosze to pięknie główkę trzyma tylko pozycja na brzuchu jej nie pasuje. Mam nadzieje ze nie długo tez bedzie tak ładnie główkę trzymała.

Do góry