reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

A ja mam dziewczyny problem, wiem że to temat nie na pierwszy dzień Nowego Roku ale zaczęłam się martwić. Pójdę do lekarza w następnym tyg ale może coś poradzicie. W grudniu przed pierwszą @ pojawił mi się pod pachą guzek, taki bolący. Często tak mialam przed ciążą, niby to burza hormonów przed @. Ale po okresie pojawiły sie dwa nowe. Poprzednie znikają i pojawiają sie nowe. A dzisiaj zobaczyłam że pod druga pache tez juz się jeden pojawił. Co to może być? :(

reklama
sunovia :)agniecha :) wysłałam zaproszenie -mnie łątwo znaleść :) nick podobny do danych :) pozdrawiam:)

Domka i Cyntia są moimi znajomymi na fb wieć jak coś to czekam na zaproszenia :)

Ostatnia edycja:
AgniechA ja w jednej piersi mm guza który rośnie.onkologii mówił ze to od chorobowe.no ale mój nie boli.nie martw się pewnie jakąś cysta

Hej Babki!!
No i znowu jak co roku o tej porze, przebieg coraz większy sie zrobił... :(

Mam nadzieje ze głowy z bardzo nie bola i grzeczne byłyście :)

Cyntia- dzieki ze info :) myślałam ze to Mizah heheh :)

Agniecha- faking! Do doktora powinnaś isc koniecznie, to taki temat ze my tu nie zaradzimy. A spokojniejsza bedziesz...

Uwaga!!!
Katarzyna M to ja :)

Mizzah, kac po dwóch kieliszkach - dobre :)
Ciekawe jak ja będę wyglądać jak będę mogła sie cos napić.
Chciałabym już wrócić do mojego normalnego życia i moc napić sie więcej niż 3 łyki wina, albo normalnego piwa, bo to bezalkoholowe jest paskudne. No, ale chce karmić kp przynajmniej do 6 miesięcy.
I jeszcze bym sie chciała przespać trochę więcej po sylwestrze, ale dziecię jest wyspane i chce sie albo bawić, a jak dałam mężowi na chwile, to teraz znowu cycus...
Chyba zaraz wstanę, a niewyspaniem będę sie martwić wieczorem.

Ja z fejsa cienka jestem ale mam, da się grupę utworzyć jakoś

dobra koniecznie trzeba na fejsie zrobić grupę ja nie ogarnę kto jest kto ;-) a już wybrać z listy kogo możesz znac na pewno nie podołam :cool:

Ostatnia edycja:
No tak JW to ja :)

Agniecha moze to faktycznie cysta i nie ma co sie martwić. Bądź dobrej myśli ale koniecznie idź do lekarza.

Mała mi usnęła po petardach tak około 24:30 i wstała o 8 cyc i spała do 11. Chyba zmeczenie zrobiło swoje. Tak mi jej było żal. O 24 przytulała cyca i tylko wtedy była spokojna. Dobrze ze juz po wszystkim.

Czesc mamuśki w tym nowym roku.
Jakby nie było jesteśmy znowu starsze o rok i nasze maluszki też,heh.
Ja też nie wiem kto jest kto na fb, tylko po zdjęciach można się domyślać ze któras na fejsie to i z bb jest.

reklama
Do góry