reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Lisica trzymaj sie kochana

Zostałam w szpitalu dostałam luteine dopochwowo 2 tabl. Dostaje potas czuje sie dobrze :) dziękuję dziewczyny.
Wcześniej nie pisałam bo jakos sie bałam jest lepiej ale tez sid boję troche.

Sweety - nie obraź się, ale musimy pilnować porządku ;-) Dziewczyny z terminem na listopad zapraszamy do wątku listopadówek :-) Tam też jest fajnie. Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że tam będziesz bardziej na bieżąco. Im więcej osób, tym lepiej, ale jeśli zaczniemy przyjmować listopadówki, to tu będzie dużo, tam mało osób ;-)

Prawda jest taka, że żadna z nas nie ma gwarancji, że urodzi dokładnie z terminem. Może być przeróżnie.

Kurczę, chyba czas na wybór moderatorek. Myślę, że 2 kobietki będą potrzebne. Może jakieś propozycje? Któraś chętna?

Co myślicie o ankiecie? Jeśli będzie taka potrzeba, to moderatorki mogą się zmieniać ;-)

Lisica, odezwij się proszę....

Cyntia, chyba rzeczywiście czas na wybór moderatora, ankieta do dobry pomysł, a może są po prostu jakieś chętne?

Jaki macie śluz? Troszkę się zdziwiłam. Podczas mycia zaobserwowałam rozciągliwy śluz. Wydawało mi się to dziwne, ale może nie jest to dziwne. Nie współżyję (od stycznia, chlip, ale to dla dobra maluszka).

Witam :) ile naskrobalyscie, fajnie że się duzo dzieje na forum :) przeczytałam wszystko :-) i przedewszystkim gratuluję widoku serduszek :)
Lisica : strasznie mi przykro :-(
Muszę chyba częściej zaglądać na forum ...

Lisica moze jeszcze bedzie dobrze?
Annam ciesze sie ze juz jest lepiej
Magdus ja na nfz tez na naftowa a jestem z zagorza

Co do moderatorek ja bym proponowala Sunovie i Cyntie :) Sunovia doskonale sobie poradzila z lista :)
Cyntia wyslalam Ci wiadomosc ... co do sluzu ja ostatnio nie moge wytrzymac i delikatnie sie kocham. Ale tez mam taki czasami ciagnacy sluz az czasami sie boje i lece do lazienki zeby zobaczyc czy nie mam plamienia , martwi mnie tez ze czasami mi nie podoba sie zapach a lekarz powiedzial ze za wczesnie na globulki ze jak mnie nie swedzi nie piecze i nie boli to nie daje mi nic narazie.

reklama
Witam ;)

Cyntia ja tez mialam niemal od poczatku sluz a bywalo i ze byl czasem taki intensywny i ciagnacy sie. Ale z tego co wiem jak i od polskiego lekarza jak rodzilam w Polsce i z tego co mowila polozna tu w Uk delikatny sluz (a bardziej uplawy)jest normalna rzecza. Dopuki jest w miare przezroczysty czy lekko zoltawy bo to tez ciezko z tym kolorem odroznic i nie ma nieprzyjemnego zapachu nie ma sie czym martwic ;) teraz zauwazylam ze w ostatnich dniach mialam uplawow juz zdecydowanie mniej niz wczesnjej.

Do góry