reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Lisica współczuję :-(
annam za Ciebie kciuki &&&&&&&

Ja umówiłam się na jutro i napisałam maila do mojego lekarza prowadzącego :/ nie wiem czy wytrzymam do jutra, tym bardziej po tym co dzisiaj Lisica napisała :hmm:

reklama
na_cik wiem ze ciezko nie bac sie bo sama mam tak ze jakis bol czy plamienie i wpadam w panike ale musimy pamietac ze nadmiar stresu nie sluzy naszym Fasolinkom....czekam jutro na pozytywne wiesci po wizycie i trzymam kciuki:tak:
A co do Lisicy to mocno trzymam za nia kciuki zeby okazalo sie ze wszystko w porzadku...:tak: zeby to byl tylko jakis blad w labo albo cos...

magdus 92- wątpliwości są normalne i dotykają sporą większość z nas... głowa do góry;)))

Lisica-- tak strasznie mi przykro, rozumiem Twój ból i mam nadzieje, że szybko znajdziesz ukojenie i, że już później wszystko będzie dobrze,... Sciskam Cie z całej siły;*

Cyntia- bardzo dziękuje, że pytasz. Ja dzisiaj na USG byłam i nadal cienia zarodka brak... W srodę mam się zglosic, ale lekarz mowil, ze to normalne nie jest... Kazał jechać na betę. Byłam już pewna, że spada, bo nie ma cienia zarodka nawet- już zdąrzyłam sie popłakać a tu beta z niedzieli (5655) skoczyła dziś na 21460- czyli jak najbardziej wszystko ok.... wg bety. Zadzwoniłam do lekarza, lekarz mówi, że pozostaje czekać, bo przy takiej becie tym bardziej już powinno być widać zarodek. Jestem ogłupiała. A Ty jak się czujesz kochana?? Już niedługo 12 tydz. Zazdraszczam:) ;*

annam- duuuużo zdrówka kochana!!! Najważniejsze, że z dzidzią ok!!!

Madziorrek normalny to nie jest ale lekarz:) Widzę że jesteś w 5t5d ciąży - u mnie w 5t6d lekarz ledwo znalazł pęcherzyk 2mm, w 6t5d pęcherzyk dalej bez zarodka 8,5mm a dopiero w 7t5d zarodek 4mm z bijącym serduszkiem:) Ciąża może być młodsza i mój gin też nie panikuje od razu tylko uspokaja że tak może się zdarzyć:)

Mam takie nerwy że chyba kogoś pogryzę:wściekła/y: Zupełnie bez powodu czyli początek humorków ciążowych...

Witajcie dziewczyny, poczytałam wszystko co dziś napisałyście i trochę mi się smutno zrobiło. Że też niektóre z nas muszą takie trudne historie przechodzić :-(

Annam03 dzięki że się odezwałaś, fajnie że z dzidzią ok, trzymaj się tam ciepło!

Lisica ja też trzymam kciuki żeby jednak okazało się że mimo wszystko jest ok... Kurcze to byłoby niesprawiedliwe.

Niewiedzieć czemu też jestem dziś jakaś nastawiona anty do całego świata. Poszłam na zakupy to nawet ludzie z wózkami tak mnie denerwowali w sklepie, że miałam ochotę ich wszystkich opie****ić... Ruszają się jak muchy w smole wrrrr. Musiałam wyjść i koniec.

Lisica trzymam kciuki, wierzę że wszystko będzie ok.
annam trzymaj się cieplutko, ważne że z dzidzią wszystko ok.
Magdus92 twoje wątpliwości są jak najbardziej na miejscu zwłaszcza w pierwszej ciąży (ja mam je w drugiej), a co do cycków bolą trochę mniej, najbardziej bolały w czasie kiedy powinnam dostać miesiączki.

Pozdrawiam brzuszki....

Annam - super, że serduszko bije! Trzymaj się tam i dawaj znać.

Madziorrek - jeszcze parę dni i zobaczysz okruszka. Super beta!

Ja dziś jestem jakaś osłabiona. Brzuch mi rośnie ;-) Ktoś pisał, że bóle jak przed @ są niebezpieczne, a ja w sumie od początku ciąży czuję się jak przed @. Jestem tak napęczniała, że czuję każdy bąbelek w jelitach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki
ja rowniez sie dołaczam termin mam na 20 pazdziernika We wtorek mam drugie badanie bo na pierwszysm zauważyć sie dało ze mozliwe są blizniaki:szok: Takiej wiadomości sie nie spodziewałam a dodam że ciąża jest oczekiwana Mam synka 6 letniego więc czas juz był na brata lub siostre a tu może okazać się że podwoi się mu rodzeństwo.

Do góry