reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Lisica - o rany.... Nie znam słów, które mogłyby ukoić to, co czujesz....

Madziorrek - jak dzisiejsza kontrola?

Jeśli są z nami jeszcze jakieś dziewczyny, które według OM mają termin na początek listopada, to koleżanki z listopada na Was czekają. Może jest jeszcze tam mało osób, ale jak listopadówki będą zbierać się na październikówkach, to trochę dziwnie będzie. Więc raz dwa: te kobietki, co mają termin od 1 listopada, proszę, niech wzmacniają szeregi na swoim wątku :-) I proszę mi się tu nie obrażać, bo chodzi o porządek.

Pamiętajcie, by wysłać swoje dane do Sunovii na priv.

Kotulcia - co tam u Ciebie?

Asiulka - a ja czekam na zdjęcie Twoich oponek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie, nie widać jeszcze nawet zarodka. Na razie jest tylko pęcherzyk ciążowy, który wczoraj miał 6.5 mm . Czytałam też (wiem, cicho :D ), że u niektórych kobiet zarodek pojawia się dopiero przy 20 mm i nie ma to nic wspólnego z tym, że to jest źle rozwijająca się ciąża.

cześć
ja po dluuugim spacerku z synkiem, śliczna pogoda dzisiaj, teraz zjedliśmy obiadek i będziemy odpoczywać

Lisica, :( przykro mi bardzo, nie wiem co napisać, tulę mocno, daj znać po wizycie.......

Cyntia85 wszystko dobrze u mnie:) Z czytaniem jestem na bieżąco, tylko ostatnio pisząc długiego posta do Was, pod koniec wyszło mi na stronę główną i myślałam że wyrzucę tego laptopa przez okno taki nerw mnie dopadł:p Nie miałam siły pisać od nowa:)

Koktajlu mi się zachciało co prawda z mrożonych truskawek ale był pycha:)

Znajomi dzisiaj mają do nas przyjść i jedyne co od rana zrobiłam to się pomalowałam i dalej siedzę w piżamie - jak tak dalej pójdzie to zdziczeję w tym domu i zamienię się w jaskiniowca:(
Chcę do pracy - ale jako że ja pracuję w systemie zmianowym a teraz nie mogę na nocki pracować nawet na własne życzenie to nie mam co wracać:/ Siedzieć z idiotami na pierwszej zmianie to mi się nie uśmiecha... Ale za 2 tyg. mam zjazd w szkole to może chociaż to nie pozwoli mi na zupełną izolację od społeczeństwa...:rofl2:

Dalej czuję się dobrze, nic nie boli, nic nie kłuje - oprócz bolących piersi czuję się jakbym nie była w ciąży:-) Dobrze że z przyzwyczajenia wchodzę na to forum bo bym zapomniała że w ciąży jestem:)

Lisica współczuję:(

Dziekuje za odpowiedz, bo az mnie dziwilo czy nap[rawde tak wiele kobiet ma problemy z donoszeniem ciazy...zasmucilo mnie to...

magdus
- -mnie jeszcze ni zaczely bolec ...w pierwszej ciazy bolalay ale jakos jak juz wiedzialam, ze jestem , ale nie pamietam od kiedy do kiedy. Pamietam ze najgorzej bolaly podczas wstawiana z lozka...grawitacja ;-) wujek google to zlo w ciazy :-pjak dziewczyny pisza, pytaj smialo nawet o najwieksza glupote - odpowiemy

marrika
- -zdrowka zycze

Lisica -tule Cie mocno Kochana

My zaliczylismy dwa spacer...jednak noszenie malego w chuscie zaczyna powoli odpadac - -przynajmniej opcja z przodu. Juz nie chodzi ze ciezki sie robi ale sie wierci bo nic nie widzi. Niech sie robi ciplo to na plecach sprobujemy ;-)

Cale szczescie ze E dzisiaj wraca to nocka bedzie jego :-D ja odespie - czekam z niecierpliwoscia na relacje i wrazenia :tak:

A moglabym poprosic o linka na fb ?? tam czasem mi latwiej ogarnac wszystko :) z gory dziekuje

Jestem w szpilatu, zaslablam i miałam drgawki z dzidzia ok bije serducho, ciążą jest młodsza, nie wiem czy mnie zostawia ale mam twardawa macice ( co to oznacza?) Odetchnelam przy usg uffff

reklama
No bo zazwyczaj przy twardej macicy przepisuja dupka i cos rozkurczowego np nospe dlatego pytalam a nie przepisali Ci magnezu?A co do jodidu masz problemy z tarczyca?

Ostatnia edycja:
Do góry