reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cyntia Rjoanka- u mnie z odrastaniem po staremu za to włosy na głowie mi sie bardzo poprawiły:) w ciazy miałam matowe siano a teraz zaczynaja sie ładnie układać i sa bardziej lśniące- jupi :)

Słuchajcie moja gwiazda spała od 21 do 7.... Wlasnie skończyłam ja karmić i czekam , moze jeszcze zaśnie ale ma czkawkę i mega pierdki...
Bidulkę musiałam jeszcze rano katarkiem potraktować bo ma przytkany nosek i kicha :(

reklama
Girls Doczytam Was tymczasem mierze temperature i postanowilam napisać bo potem chce jeszcze pojsc spać . Czuje sie hmmm srednio ( a mialam juz byc zdrowa wrrrrrrrr). Gardło mnie potwornie boli i mam zatkane zatoki. Plucze, ssie - pewnie jest jakis efekt, ale nie tak spektakularny jakbym tego oczekiwała. Mąż wczoraj robił inhalacje małej
Dzis tez będzie robić. Strasznie marudna jest :( nie wiem czy to skok ( bo jej wpada ) czy jest podziebiona. Nie wzięłam tego antybiotyku. Skoro mam wirusowke to antybiotyk mi nie pomoże, niestety :(

Garmelka, Czarna jak u Was zdrówko? ?

Ostatnia edycja:
babina a ktory robilas? ten zwykly pierwszy czy ten z krzeslem?
Mizzah ja jeszcze w lozku. W nocy troche grzalam sie termoforem, zobaczymy jak dzis sie bede czula :/

Maly dzis spal do 5:30 :) naprawde jest coraz lepiej :)

Czarna robiłam ten zwykly,bez krzesła. Taki mam zgrany na pendrivie.
Oby mi tylko chęci na ćwiczenia za szybko nie przeszły

Mikolajek też coraz lepiej śpi i w dzień i w nocy. Dzisiaj bo go kupka męczyła i był niespokojny, ale tak to ładnie przesypia....nie zapeszajac oczywiście

U nas jak usnie o 19 to pierwsza pobudka ok 21 druga 2-3 a trzecia 5-6.
Apropo kup własnie nawaliła tak ze wyszło bokami.Jak radzicie sobie z plamami z kupy?
Ja to gotuje w garnku jak babcia;-)

Mi sie laktacja unormowała juz,wkladek nie nosze.Nieraz w nocy mały nawalik sie robi

Chodakowska hmmm zrobiłam raz przez 10 mmin i padłam...

Domka ja zapieram od razu mydelkiem odpamiajacym. Zazwyczaj puszcza, no a jak zrobie to nie dokladnie to pryskam vanishem ale wtedy dwa razy plucze pranie.

reklama
A ja mam pytanko na mojej pogodowej app w telefonie pokazywana jest temp oraz temp odczuwalna. No i skoro dziś temp jest -7 a odczuwalna -12 to chyba nie powinno się wychodzić z małą? ?? Ł. się mnie pytał a ja w sumie nie wiem co odpowiedzieć

Do góry