reklama
Mizzah porównywać ciężko bo każde z inną wagą się urodziło no i nawet tydzień różnicy między dziećmi może robić różnice.
Moja mało waży bo około 5100g. Urodziła się 3380g. Ale przez tą chorobę przez prawie 1,5 m-ca nie przybierała prawie wogole :-( teraz chirurg jest zdziwiony ze przy tej chorobie te około 1700g przybrała w ciągu 1,5m-ca :-) a mierzy tak około 59cm, urodziła się 51cm
Moja mało waży bo około 5100g. Urodziła się 3380g. Ale przez tą chorobę przez prawie 1,5 m-ca nie przybierała prawie wogole :-( teraz chirurg jest zdziwiony ze przy tej chorobie te około 1700g przybrała w ciągu 1,5m-ca :-) a mierzy tak około 59cm, urodziła się 51cm
Cyntia85
Fanka BB :)
Mizzah - Kochana, mój parę dni temu na naszej wadze miał 7,4 kg. Ja też mam 1,79 m, mąż jest wyższy i ma masywne kości raczej. Adi jest na 90. centylu. Lekarka mówiła, że ma tak rosnąć, swoim tempem.
Za pół roku jak będą raczkować, to zaczną zrzucać
Za pół roku jak będą raczkować, to zaczną zrzucać
Asz, świetnie cię rozumiem. Myślę i robię dokładnie to samo i mam nadzieję, zw do wakacji będę mogła znów z przyjemnością patrzeć w lustro. 4 kg to nie tragedia, ale trzeba uważać na potrzeby maluszka.
Mizzah, spójrz na siatkę centylowa i zobaczysz jak szerokie przedziały są dla maluszkow w Poli wieku. Rozumiem że przestalas sie przejmować kwestia wybudzania i teraz myślisz o wadze? ;-) zawsze sobie coś wynajdziemy. Ja sie martwię, ze moja jest zupełnie niezaintetesowana chwytaniem czegokolwiek i nie robi żadnych przymiarek do przewracania sie z placków na boczki. Taki los mamy.
Śliczne te Wasze choinki. Pisałam, ze my nie będziemy mieli w tym roku, ale mamy....taka na miarę naszych możliwości :-).
Mizzah, spójrz na siatkę centylowa i zobaczysz jak szerokie przedziały są dla maluszkow w Poli wieku. Rozumiem że przestalas sie przejmować kwestia wybudzania i teraz myślisz o wadze? ;-) zawsze sobie coś wynajdziemy. Ja sie martwię, ze moja jest zupełnie niezaintetesowana chwytaniem czegokolwiek i nie robi żadnych przymiarek do przewracania sie z placków na boczki. Taki los mamy.
Śliczne te Wasze choinki. Pisałam, ze my nie będziemy mieli w tym roku, ale mamy....taka na miarę naszych możliwości :-).
Załączniki
Martyna_Ch
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Czytam Was od saaaaaamego początku, ale dopiero teraz postanowiłam napisać, wcześniej próbowałam się zebrać ale dopiero teraz się udało Urodziłam synka 20 września Ernesta przez cc. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona
reklama
Podziel się: