reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Ja miałam z 11 a on z 5 :)
Tez mi utkwiła głowa w szczebelkach.
Pewnie jeszcze nie jadną mrożącą krew w żyłach historię z naszymi dzieciaczkami przeżyjemy. Jednak jak pisała renisus mam nadzieję ze anioły czuwają ;)
Moja przespała ciągiem 6 godziny to ładny wynik jak na 6 tygodniowego malucha. W dzien mogła by jesc czasem nawet co 1-1,5h a w nocy nie ma takiej potrzeby. Rosnie , przybiera na wadze czyli tylko sie cieszyć ;) ale tak po cichu zeby nie przechwalić

Ostatnia edycja:
reklama
Ja głowę w szczebelki wsadziłam w przedszkolu w barierke przy schodach :-D

Moja zasnela o 23 tak na dobre i obudziła się o 2 i teraz.
Dzisiaj kończy 3 m-ce! Rany jak ten czas leci :-)

A co do upadków dzieci to moja starsza 2 razy jak miała 5 m-cy spadła z łóżka. Pierwszy raz miała rozkwaszony nos. A tak około roku 2 razy spadła na nią komoda która przycisneła jej głowę do łóżka. To taka duża komoda szeroka ale płytka. Otworzyła 3 z 4 szuflad i się przechyliła. :-o

Co do upadków za niemowlaka, to ja nie jestem dobrym przykładem, bo sama spadłam mamie z ławy :p Miałam sliwke na czole :p i jak widać efekty są trwałe ;)

Judy - a zaszalej z fryzurą :D Ja miałam dluugie włosy i po ciąży ściachałam do ramion i jestem zadowolona. Kobieto, ale Ci zazdroszczę tych 6 godzin!

Dzien dobry Kochani .: moja jeszcze chrapie 7 godzin juz od polnocy za to ja juz wstalam moj organizm niejest prZyzwyczajony do tak dlugo ego Spania :-) koncze ostatnie pakowanie I dzis w nocy jedziemy do pl przed nami 1400 km mam nadzieje ze Malutka dobrze zniesie podroz .... Wracam 7 stucznia ... Bede tesknie za wami Kochane moje zycze wam : .,Na te święta co nadchodzą,
życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodzą
i niech uśmiech w Twym
sercu zawsze gości.
Wesołych Świąt!!!

I szczęśliwego nowe roku 2015 !!!! Pozdrawiam

Mroczko kochana nawzajem! Spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze. To pierwsze święta Kasi więc niech będą niezapomniane. No i szerokiej drogi! :-)

Marrika - tak generalnie mam ciemne i długie ale ze już potwornie mi się zniszczyły i osłabily musialam coś zrobic. Wstępnie miałam je zostawić ale fryzjerka mowi ze łamią jej się w rękach :/ Poza tym włosy nie noga -odrosną :)

Mroczko - przede wszystkim bezpiecznej drogi! !! Uważajcie na siebie! I tez zycze ci spokojnych i wesolych świat i samej pomyślności w 2015 :) i noe kloc sie z teściową :p

Poli się wczoraj na zabawy zebrało wiec padla ok 23 :/ ale o 7 wybudzilam ja na papu i spi dalej z Tata. Duzy śpioch i mały.

Co za pogoda grrrrr wstałam siusiu i myslalam ze to jakas 2/3 w nocy tak ciemno a to 7 byla. I jeszcze leje no co za święta. Jak zrobi się widniej tez wstawię swoja choinkę. Tymczasem czekam na zakupy z Piotra i Pawła i pora zacząć ogarniac kulinaria.

Ostatnia edycja:
Kochane mało się ostatnio udzielam,chodz staram się Was na bierząco podczytywać co nie zawsze to wychodzi,u nas wszystko dobrze ale mam tyle planów do realizacji na przyszły rok,że czasu też coraz mniej jednak gdy człowiek ma tyle na głowie jest lepiej zorganizowany ;) Mały dodaję mi tyle energii,takiego kopniaka do życia jest niesamowity i z dnia na dzień coraz bardziej nas zaskakuję :)

A to nasza choina.

Załączniki

• 1419238109808.jpg
    1419238109808.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 57
Piękne choinki!

Ja mam wszystkie komody i regały przywiercone do ściany, bo się boję, żeby się właśnie na dzieci nie poprzewracaly.

U mnie też pogoda jest straszna. Leje cały czas od wczorajszego wieczora. Co za święta.

U nas kiepska noc. Inga obudziła się już po 2, co jej się dawno dawno nie zdarzyło. Potem po 3, a po 4 już budzilam męża, żeby butlę robił. Spała do 7. Ale o dziwo czuję się całkiem wyspana. Szybki prysznic i do roboty.

reklama
Super choinki,musze kupic na kolejny rok białych ozdób bo ładnie wygladaja.

U nastez noc spoko,mała usneła po 20 wstała o2.30 najadła sie,pobekała i spała do 7,potem maz mi ja dał na cyca i spałą jeszcze ze mna do 9.Teraz sie pobawiła pojadła i znowu spi.

No ja dzis mam w planie posprzatac łazienke,jutro pieczenie a w srode pierogi,jeszcze na cmentarz pasowałoby pojechac.Moze jakies stroiki zrobie.

Do góry