reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
Mąż pojechał po ozdoby wieczorem. Na schnącą w drugim pokoju choinkę położył nowy czubek. Kurczę, spadł mi i pękł. Zostawiłam na podłodze i głupa udaję ;)

Hehe Cyntia, dobre ;-)

Mój też dziś pojechał po czubek, bo zapomniałam kupić. Choinkę mam całą na złoto i taki też miał być czubek, a właściwie gwiazda. Okazało się, ze mój mąż nie widzi różnicy między złotym a srebrnym. I dalej nie mam :-p

Cyntia a to ściema pierwsza klasa :-D:-D:-D

Sunovia mój nie tylko złota od srebra nie odróżnia. Ale wszystko co jasne np żółte bądź błękitne jest wg niego białe a reszta jest czarna poprostu. Nieskomplikowany człowiek :-D

A to nasza choineczka :-)

Załączniki

• 1419193633155.jpg
    1419193633155.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 84
Goska03- spi spi, dzis generalnie wybudzała sie na zabawę, mleczko i dalej kimono. I znow pobudka krótka zabawa itd :)

Garmelka - ja to mówię do mojego że jak będzie podskakiwac to go Bozia pokara i generalnie zawsze coś mu się dzieje hyhy. Nie to, że cieszę się z cudzego nieszczęścia no ale sama wiesz ;) Jak zakupy???

Rjoanka - zwazylam dziś ale na zwykłej wadze bo nie mam takiej dla maluchów. Wpierw ja wlazlam a później ja z nią. Pimpuś sadełko jak się patrzy :)

Marrika - raaaaju ty to masz!!! A coś czułam wczoraj pismo nosem jak czytałam o Twojej małej w wózku dla lalek. Kurcze najważniejsze ze jej sie nic nie stało. Ale obserwuj.

Cyntia - no wiesz ty psuju :p

Pola w łóżku marudzi, ale liczę ze niedługo usnie. Cóż odbija sobie dzisiejsze kimanie. A ja ubietam choinkę.

Działam incognito moj fryz :2014-12-21 21.35.42.jpg

Załączniki

• 2014-12-21 21.35.42.jpg
    2014-12-21 21.35.42.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
Mizzah ja to wiem że to moja wina ze wyleciała :-( i mam straszne wyrzuty sumienia :-( człowiek to czasem jakby miał jakieś zaćmienie umysłu :-(

Oj kochana! Ale takie rzeczy zdarzaja się i baaa zdarza sie jeszcze inne nam wszystkim nie raz!! Nie zrobiłaś tego przecież specjalnie a miałaś dobre intencje :*

reklama
Mizzah tak straszyłaś tym blondem itp a wyglada super ;)

Marrika wypadki chodzą po ludziach a ponoć dla malca zawsze najniebezpieczniejsze jest rodzeństwo ;) po moim młodszym rodzeństwie dziwie sie ze żyją tyle im szkód narobiłam ;)

Cyntia pomysł genialny w swej prostocie ;)

Jak dajemy zdjecia choinek to i ja dodam :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1419196070.476590.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419196070.476590.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419196070.476590.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 81
Do góry