reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Hej, aż muszę się pochwalić, moja ostatnio pospała od 21 do 7 z jednym karmieniem o północy:-) szkoda, że to tylko raz, a teraz też śpi od 11:30, właśnie chyba muszę iść ją rozbudzić :)

A teraz tak z innej beczki, a propos zamawiania prezentów na święta przez internet. Zamawiałam w sklepie internetowym, który ma też konto na Allegro i w zasadzie same pozytywy, prezenty dla starszego syna, wzięłam płatność za pobraniem, bo mówię szybciej dotrze, owszem dostałam po dwóch dniach, ale w zasadzie na 4 rzeczy tylko jedna pasowała, a jednej wogóle nie było, zrobiłam raban zadzwoniłam i facet mówi, tak już się poprawiam, dorzuce Pani cos w gratisie i jeszcze pieniądze na odesłanie tego co nie pasuje, więc ja happy prezent dotrze do weekendu. Karmiłam wczoraj małą jak dzwonił kurier i zostawil paczkę dla mnie w sklepie, jakie było moje zaskoczenie jak się okazało, że paczka nie jest do mnie tylko do Pani X z Piły; oczywiście milion telefonów i okazało się, ze na szczęście prawdopodobnie moja paczka jest u Pani z Piły więc jedynie kwestia wymiany paczek pomiędzy nami; ustaliłam także, że to bład firmy kurierskiej, zgłosiłam to z nadzieję, że kurier wróci po paczkę i w pon. dostanę swoją, ale DHL nie przyjmuje do wiadomości, że to ich błąd i będą to wyjaśniać, więc pewnie przyjdzie mi zostawić pod choinką karteczkę "Drogi Andrzeju paczka w drodze. Pozdrawiam Mikołaj";-) A wiecie co jest najlepsze w tej całej sytuacji, że ta firma,w której kupowałam jest w Gdańsku, do którego mam 50km i w pierwszej wersji rozważałam odbiór osobisty.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nikogo nie spotka podobna sytuacja przed świętami.

P.S. chyba nie muszę wybudzać, bo słyszę, że mała się odzywa, więc idę karmić

reklama
Madziula ja nie cierpie DHL,porakza,zero szacunku dla klijenta,tragedia.Póki co UPS i Siodemka mi pasuje.A Dhl kiedys paczka mi szła 2tyg bo kurierowi sie nie chciało przyjechac.

Dhl i tutaj jest beznadziejny, ale my mamy jeszcze jedna gorsza firme - yodel, z nimi kazda jedna przesylne mam zle. Albo twierdza ze byli a mnie nie bylo, albo ze adres nie ostnieje. A kiedys tableta zawiezli 3 mile dalej i potem twierdzili ze sama odebralam. Naszczscie sklep z ktorego kupywalam wyslal mi drugiego.
Ja swiateczne zakupy robie co roku przez interent na poczatku grudnia, wtedy nie stresuje sie ze nieprzyjdzie na czas.

Asz wbrew pozorom, mam najwiecej czasu. Rok temu pierogi i uszka robila moja siostra tez z malym berbeciem :) tak wiec
robi nam sie tradycja ze nowa mama lepi :)

Ja tak miałam z prezentem dla Marceli na Mikołaja. Zamówiłam jej plecak ze swinka Peppa. Przyszedł po 2 tyg (a miał w ciągu 2 dni) i to jeszcze zupełnie inny niż zamawialam.

Byłam u fryzjera, trochę podcielam włosy, bez szaleństw. Mąż mi musi jeszcze pofarbowac.

A teraz ciemna noc, a ja myje okna. Ale już później nie będę miała na to czasu.

Renisus -a jaki macie system? I dla wszystkich prezenty czy każdy robi jeden i potem losowanie?

Domka -a co wygrałaś?:rofl2:

reklama
Do góry