reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Renisus- Polacy na wyspy jadą całymi rodzinami ale nie wiedziałam ze zabierają tez rodzine rodziny, kota sąsiadów itp ;) kto w takim razie zostanie?? A tak serio to zazdroszczę duzej rodziny obok siebie my mamy wszystkich w Pl a tu moich rodziców i brata ale akurat tu kontakty układają sie różnie.

Ubrałam choinkę ale brakło lampek a łańcuchy kupił 3 rożne wiec jutro dokupie lampek i łańcuchów i bedzie pięknie. Poniosła go fantazja i kupił wielką choinkę ale tez za wielkie pieniadze :) kurczę mozna było kupic za 100 koron a on wydał 300 . Mogli byśmy miec 3 i postawić w pokojach i kuchni ;) no nic faceci

reklama
Zamiast ciąć karpia, co by go zamrozić, to dorwałam się do kompa i działam :D

OGŁOSZENIE:

Na liście rozpakowanych mamuś są:

Enya
Czarna85
Nika2000
Martina969
Ania1978k
Marrika29
Kotulcia
Cyntia85
Sunovia
MonaG
Madzia93
Babina
Mizzah
Dagna26
Ooollcciiaaa
Dorota.D
Mroczko218
Agniecha83
Atu
Rjoanka
Magdalenka9191
Syla55
Renisus
Ewelinaanna 1992
Magda6m
Jujka
Panna Niebieskooka
Krotusia
Justinka_
Gnagna
Domka12
Liz1988
Slonko12
Garmelka
Kacha88
Kaśku86
Katinka84
Ooluch
Pscółka i spółka
IzabellaM
Agaa1987
JustinePB
Madziula78
Wawka2013
Gosiak_85
Sandy40
Goska03
Lucus85
Malinka_002
Pauletta86
Ruda1991
Judy38

(nowej tabelki jeszcze nie wkleiłam).
Czy którejś jeszcze nie dodałam? Proszę o informację w wiadomości prywatnej.

Widziałam ten inhalator. Fajna cena. Warto.

Czarna - to się zawsze przyda. A jeśli będziesz potrzebowała nagle, to kupisz wtedy cokolwiek jak ja (i buczy głośniej niż odkurzacz).

Maszynę udało mi się upolować w Lidlu we wrześniu, też Silvercresta :D Ale te, co będą teraz są ładniejsze!

Chciałam uwiecznić na płótnie odciski dłoni Adrianka. 1419103531806.jpg Ale mi kupa wyszła :D Użyłam farb akrylowych w różnych kolorach - żółty, turkusowy, zielony, czarny, czerwony. Młody się przebudził i "po ptokach" z mojej wizji ;)

Załączniki

• 1419103531806.jpg
    1419103531806.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 45
Domka - gratulacje:)

Asz- z rodzenstwen zawsze kazdy kazdemu jakis drobiazg. A dalesze osoby to juz zalezy z ktorej strony ;) np bratowa siostrze a my dla brata L. Nie zawsze wychodzi po rowno ale wazne zeby kazdy zostal obdarowany. W tym roku bedzie nawet Mikolaj, moj L sie przebierze:) na bank dzieci beda mialy radoche.

Judy tutaj roznie bywa, my akurat tak zostalismy wychowani aby trzymac sie razem, no i nasz rodzinny dom byl zawsze otwarty dla innych. Nawet po moim wyjezdzie do UK moja kumpela odwiedzala moja mame.

Pierogi zrobione, wyszlo dokladnie 143 z czego moj juz cos podjadl. Jak mala zasnie to zabieramy sie za uszka.

ps.image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
U nas znów wieczorne krzyki. Nie wiem co ona taka maruda ostatnio wieczorami. Nie chce iść na drzemkę, potem po kąpieli nie może zasnąć... A już tak ładnie jej szło.

Sunovia u mnie to samo!!! Od czwartku po kąpieli masakra! Z rak nie chce zejść tak płacze... Kąpałam ja o 19 i dopiero teraz odłożyłam.. Próbowałam odkładać juz z 6 razy i za każdym mega krzyk :( nie wiem co to, za dnia jest grzeczna...

A ja zamówiłam fotokalendarze - myślałam ze mnie szlag trafi bo mi sie przeglądarka zawieszała i robiłam to prawie 3 h!!!! Maja dotrzeć najpóźniej we wtorek...

Byłam dzis na zakupach- chciałam kupić bombki i nic mi sie nie podobało... Nasza choinka bedzie nieładna:( mogłam dać same lampki i juz... Mój pojechał teraz odwieźć brata i jak wróci to mam nadzieje ze mała bedzie grzecznie spała i obejrzymy jakis film... O 21 na canal+ komedia kac Vegas ale z emerytami- oglądałam / polecam :)

Ja nie wiem czy jej chodzi o to, żeby zasypiac dopiero o 21 czy po prostu musi sobie te godz po kąpieli pomarudzic. Ale nam kąpiel później niż o 20 nie pasuje.

Marcela już śpi, czekam aż mąż wyjdzie od Ingi i mi te włosy machnie.

Straszna wichura u nas.

reklama
Wlanie mialam pytac Was o to czy Wy tez macie wieczorna szajbe? Mojej przestawilo sie cos i od kilku dni po kapieli jest krzyk. Nie moge wyczaic o co jej chodzi.

Do góry