reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Kurde moja dalej płacze:( siedze nad jej łóżkiem i smoka wtykam co chwile, wtf? A w dzien max 3 h spała wiedzę po niej ze padnięta...
U nas tez wichura , chyba Aleksandra dopiero dotarła:) deszcz jeszcze leje dobrze ze okien nie myłam... ;)

reklama
Czarna dzięki za pamięć:) Ale też mam wyhaczoną silvercresta już jakiś czas temu:)

Cyntia wiem że te ładniejsze nie mają jakiejś funkcji co mają te białe nie pamiętam jakiej:) I jak tam szycie? Ja teraz wprawiam się przy cerowaniu i zszywaniu kamizelek psów moich teściów bo po polowaniach to nieźle porozdzierane są:D Ale za nic innego nie mam czasu się wziąć...:sorry:

U nas nie tyle co wieczorne płacze co marudzenie i rozbudzanie się z powodu zatkanego noska:( Psikam solą i odciągam ale to nic nie daje... Jakie krople można podać takiemu dziecku bo co czytam to wszystko od 6m-ca życia?

A mój mąż znowu wybył na piwko ze znajomymi, coś czuję że też muszę sobie jakieś wyjście zorganizować i niech zobaczy co to znaczy zostać samemu na placu boju z dwójką dzieci. Już mnie to irytuje.

Nasivin Soft. Nam pediatra kazała zakraplac 2 razy dziennie. Przez 5 lub 7 dni, nie pamiętam już. Dłużej nie można, bo wysuszaja za bardzo.

Ja w styczniu jadę na dwudniową imprezę. Mamy spotkanie listopadowek :-)

Oj wiem co to za wieczorna szajba i współczuje. Moja normalnie jest łatwa do ogarnięcia ale jak jej cos odbije to sama nie wiem czy przypadkiem nie uciec ;)
Idę wziąć długą kąpiel bo dzis nie jestem sama czyli mogę się pobyczyć w wannie :) cały tydzien na to czekam ( w inne dni szybki prysznic ;) jakie te moje radości to teraz to co kiedys było oczywiste ;)

Moja tez marudzi od 2 dni,wykapana i sie co chwila budzi,w akcie desperacji podałam jej mma i teraz lezy z tata i sie bawi,moze padnie....
ja kupiłam ten nasiwin soft ale on jest od 3 ms,i dr mówiła zeby 3 dni podawac 2xdzienni,tak dawałam i prawie kataru ne ma.
U nas tez wieje okropnie,a miałam na giełde jechac,mozew pojade,małej najwyzej gondole wezme bo w foteliku zmarznie

Ale czy to nie jest to samo? Mowie o nasvin i nasvin soft. Ja kupilam ten zwykły jest jakas roznica??? Bo jest napisane ze od 4 tyg zycia. A piszecie caly czas o sofcie.

Ostatnia edycja:
Kurczę moja pięknie zasnęła a jak wróciłam z kąpieli to oglądała z ojcem film... Ahh ci faceci. Rozbudził mi ją a teraz ryk i noszenie... Tata rozbudził tata nosi ;)
Oj cos czuje ciężką noc przed nami.

reklama
Do góry