reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Dziewczyny a nie mozna w Polsce
bobasow miec z przodu tylem do kierunku jazdy? Tylko poduszki trzeba wylaczyc.

Cyntia moja ma taki odruch od jakiegos czasu, moze chyta za bardzo?
Juz niedlugo zaczna Wam wszystkim dzieciaczki spac dluzej niz 3 godziny.
U nas 3 noc pod rzad bardzo ladna, od 21 do 6:45 z 10 minutowym karmieniem o 24. Teraz malam jest tak rozgadana ze chyba pobawimy sie z 2 godziny

edit,
Zapomniala dodac ze mloda spi mi dluzej jak mamy chlodniej w domu. Przez cieplo wybudza sie i chce jej sie pic.

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia - no coś takiego jak mówisz. U nas noc ladna.oprocz tradycyjnego wiercenia sie. Usneła po 23 do 6 rano. Ja mam wogole sen strasznie płytki plus te sny, i nie wiem czy to faktycznie jest prawda czy mi się przyśniło. Dopiero pozniej.

Fotelik najlepiej za pasazerem, łatwo ręką tam sięgnąć jak cos. A słuchajcie do kiedy ma byc on odwrócony do siedzenia????

Najlepiej za pasażerem. Z przodu też można, tylko właśnie pod warunkiem, że można wyłączyć poduszkę. Nie we wszystkich samochodach się da.

Teoretycznie tyłem dziecko musi jeździć tylko dopóki nie wyrośnie z pierwszego fotelika. Jednak najbezpieczniej dla niego jest, kiedy jeździ tak przynajmniej do 3 lat. Na szczęście w Polsce coraz popularniejsze są foteliki RWF, czyli tylem do kierunku jazdy. Polecam blog osiemgwiazdek. Moja Marcela wciąż jeździ tyłem.

Zastanawiam się nad jakąś dietą,bo coś te kg nie bardzo chcą spadać w dol,a ostatnio nawet kilka w górę poszło. Ale to pewnie przez to że karmie mm i można pozwolić sobie na wszystko. A jakby nie było 10kg jeszcze mi pozostało.
Muszę się dzisiaj na wizycie u gina zapytać czy mogę zacząć ćwiczyć.
Macie jakas fajna,sprawdzona dietę.

Cyntia miałam dwa razy w życiu- jak się urodziłam i w wieku 6 lat jak bawiłam się w fryzjera:)

Mam pytanie co mamy karmiące cycem mogą zjeść z wigilijnego stołu???

reklama
Ruda ja pewnie zjem barszcz czerwony, moze jedno uszko i pokusze sie o karpia o ile nie bedzie tlusty. Moze salatke jarzynowa i tyle. Sledzie mimo iz uwielbiam to sobie odpuszcze bo sa kwasne. Pierogi czy kapuste to tylko moge powachac:) No i nadrobie sernikirm i karpatka:)

Do góry